Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Mutu, în topul decepţiilor

Ziarul de Vrancea
27 aug 2015 929 vizualizări
Atacantul Adrian Mutu este al treilea cel mai dezamăgitor transfer făcut de echipa Chelsea Londra de la preluarea clubului de către omul de afaceri rus Roman Abramovici într-o ierarhie întocmită şi publicată, de Gazzetta dello Sport

Mutu, acum în varstă de 36 de ani, a fost achiziţionat de Chelsea Londra în august 2003 de la FC Parma pentru 15,3 milioane de lire sterline (aproximativ 22 de milioane de euro). Atacantul roman, care a fost unul dintre primii jucători achiziţionaţi în era Abramovici, a marcat patru goluri în primele trei meciuri la Chelsea, dar apoi a avut un conflict cu antrenorul José Mourinho şi şi-a pierdut locul de titular. în 2004, Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină şi a fost suspendat de Federaţia Engleză de Fotbal şi de club. Contractul lui Adrian Mutu cu Chelsea Londra a fost întrerupt în septembrie 2004. Înaintea lui Mutu, în acest top se află argentinianul Juan Sebastian Veron şi columbianul Juan Cuadrado.

Judoka eliminat

Sportivii Cristian Bodîrlău şi Denis Mititelu au fost eliminaţi, ieri, în primul tur la Campionatele Mondiale de judo de la Astana (Kazahstan).  Cristian Bodîrlău a fost învins de egipteanul Mohamed Abdelaal, iar Denis Mititelu a fost întrecut de tunisianul Abdelaziz Ben Ammar. Romania a obţinut două medalii de argint la Campionatele Mondiale de judo prin Andreea Chiţu (52 kilograme) şi Corina Căprioriu (57 kilograme).

Sondaj cu Simona

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, este văzută campioană la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la sută dintre participanţii la un vot pe site-ul oficial al WTA. Întrebaţi în ce fază cred că va ajunge Simona Halep la US Open, 30,23 la sută dintre participanţii la vot au răspuns că jucătoarea din Constanţa va caştiga turneul de la New York. Celelalte procente la vot sunt următoarele: finală - 29,01 la sută, semifinale - 19,34 la sută, sferturi de finală - 10,32 la sută, optimi de finală - 4,96 la sută, turul trei - 2,37 la sută, turul doi - 2,73 la sută şi primul tur - 1,04 la sută. Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul feminin de la US Open va avea loc joi.

Succes în deplasare pentru Olăroiu

Echipa Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia iraniană Naft Teheran, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Unicul gol al întalnirii a fost marcat de Lima, în minutul 62. În celelalte meciuri din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei s-au înregistrat următoarele rezultate:  Kashiwa Reysol (Japonia) - Guangzhou Evergrande (China) 1-3; Al Hilal (Arabia Saudită) - Lekhwiya (Qatar) 4-1; Jeonbuk Motors (Coreea de Sud) - Gamba Osaka (Japonia) 0-0. Partidele retur se vor disputa la 15 şi 16 septembrie.

I-am bătut pe scoţieni

Echipa naţională under-17 a Romaniei a învins, ieri, cu scorul de 2-1 (1-1), reprezentativa similară a Scoţiei, într-un meci amical disputat la Centrul de Fotbal Buftea. Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Dragomir '32 din penalti şi Sîntean '56, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Connelly, în minutul 5. În minutul 36, Scoţia a ratat un penalty. În primul meci amical dintre cele două formaţii, disputat marţi, tot la Centrul de Fotbal Buftea, scorul a fost egal, 1-1. La finalul lunii, echipa naţională under-17 a Romaniei va participa la a 30-a ediţie a turneului Syrenka Cup din Polonia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.