Sport

Handbaliştii au două meciuri amicale la Suceava

Dan Chiriac
31 iul 2015 563 vizualizări
CSM Focşani a pierdut primul test din această vară

Echipa de handbal CSM 2007 este în febra pregătirilor pentru liga întâi. Formaţia antrenată de profesorul Viorel Ciubotaru a început de aproape două săptămâni pregătirea pentru viitoarea ediţie a Ligii Naţionale mai întâi pe stadionul Milcovul, iar de luni, jucătorii au primit mingea. Joi, handbaliştii  au avut şi primul antrenament cu public, în Sala Polivalentă, adversară fiindu-le Ştiinţa Municipal Bacău, fostă vicecampionană naţională şi participantă la jocurile din Cupele Europene. Formaţia băcăuană (manager Gabriel Armanu, antrenor - Bogdan Voica) are în componenţă jucători din marea formaţie a Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău, alţii, veniţi de la Centrul Naţional de Excelenţă de la Sighişoara, recent transferaţi, ca şi internaţionali de cadeţi. Împreună cu formaţiile de juniori, Ştiinţa Municipal Bacău are un buget anual de 2-2,2 milionae de lei. CSM Focşani 2007 a pierdut cu 22-29 (11-14). Lotul gazdelor a fost următorul: Marocico – 1 gol, Rusu, Ungureanu, portari, Popa – 7, Mocanu – 1, Cadar – 1, Ragea – 1, Neaţă, Smeu – 2, Gramatic – 2, Gheorghe – 1, Eros – 1, Ştefan, Nelu, Năstăsie – 1, Roaru – 4. Antrenorul Viorel Ciubotaru a rulat toţi jucătorii de câmp din lot. La doar trei zile de lucru cu mingea şi de pregătire tehnico-tactică, la focşăneni au fost evidente nesincronizările, în special în atac, în schimburile de mingi, dar diferenţa de scor a fost dată de multele lor ratări ca şi de forma de excepţie a portarilor din Bacău. “Jucătorii nou veniţi în lotul Focşaniului au arătat că au calitate, însă este de lucru pentru integrarea lor într-un mecanism care în trecuta ediţie de campionat a funcţionat bine, de multe ori foarte bine”, spun tehnicienii echipei focşănene. Profesorul Viorel Ciubotaru va testa noii jucători şi în viitoarele partide de pregătire. Primele dintre acestea, vor fi vineri seara şi sâmbătă dimineaţa, cu CSU Suceava, în deplasare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.