Sport

Şase goluri la debutul pregătirilor

Dan Chiriac
30 iul 2015 711 vizualizări
FC Panciu - Aerostar Bacău 6-1 (4-0), într-o partidă de pregătire desfăşurată miercuri seara u echipa vrânceană are multe noutăţi în lot

FC Panciu a început tare perioada de pregătire pentru liga a treia. Vrâncenii, cu o echipă modificată faţă de sezonul precedent, au reuşit să obţină o victorie clară în faţa unei formaţii ce evoluează în liga a treia de zeci de ani. Antrenorii Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran au testat în acest amical mai mulţi fotbalişti, dar surpriza plăcută este nigerianul Mike Onyekachi. Văzut de unii doar ca un simplu vizitator al Vrancei, acesta a arătat calităţi în jocul cu Aerostar. A reuşit la primul gol o pasă de excepţie printre doi adversari şi l-a lăsat pe Marian Covaci în situaţie de singur cu portarul. Mai mult, Mike a apărut şi la finalizare în faza porţii adverse. Păncenii au testat mai mulţi jucători tineri printre care şi Duca, de la LPS Focşani, dar şi Ionuţ Manu de la AS Suraia. Alături de ei, în primul “11” s-a aflat şi Alupei, un jucător adus de la Unirea Cosmeşti. Covaci a reuşit primele două goluri ale meciului, primul dintre ele cu un lob perfect la colţul lung. Mijlocaşul Ionuţ Manu a arătat că s-a integrat în lotul vrâncenilor şi a marcat golul de 3-0. Păncenii şi-au achiziţionat un nou portar, între buturi aflându-se Ionuţ Aldea, care revine după cinci ani în lotul ce lor de la FC Panciu. Portarul a reuşit trei intervenţii spectaculoase la finalul primei reprize.

Meciuri pentru definitivarea lotului

Tot la capitolul reveniri se înscrie şi Cătălin Costin, cel care a punctat pentru 4-0. Băcăuanii au reuşit în primele minute ale reprizei secunde să marcheze golul de onoare. Cei doi antrenori ai echipei din Panciu au trimis în teren mai mulţi jucători în repriza a doua. Atacantul Ciprian Dumitriu a ieşit în evidenţă după ce a marcat de două ori şi a dus scorul la 6-1. Cei doi tehnicieni au început partida cu următoarea formaţie: Aldea – Ciornei, Beşa, Ştefan, Duca – Alupei, Ciubotaru, Onyekachi, Manu – Covaci, Costin. Cele două echipe s-au aflat la primul joc de pregătire în vederea noului sezon, ce va debuta pe 28 august. Cele două echipe fac parte din seria întâi alături de formaţiile: CS Ştiinţa Miroslava, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, SCM Petrotub Roman,  FC Cetatea Târgu Neamţ, AFC Metalosport Galaţi , ACS Bucovina Rădăuţi, CSM Paşcani, CS FC Zagon, CS Sporting Lieşti, ACS Atletico Vaslui, CS Speranţa Răuceşti,  ACS Inter Dorohoi, FC Ceahlăul II SA. Preşedintele clubului din Panciu ne-a spus că echipa va susţine alte meciuri de pregătire ce vor avea ca scop definitivarea lotului. (Dan CHIRIAC)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.