Sport

“Uniţi prin fotbal”, campanie pentru ajutorarea lui Maricel Cîrcel

Dan Chiriac
29 iul 2015 1161 vizualizări
Fostul fotbalist adjudean se află într-un azil din Mărăşeşti

Organizatorii meciului caritabil dintre FCM Adjud şi CSM Iaşi au lansat o nouă campanie umanitară denumită “Uniţi pentru fotbal”. Organziatorii speră să adune pe 3 septembrie, când se va desfăşura meciul de fotbal, o sumă cel puţin egală cu cea adunată anul trecut la meciul cu FC Botoşani. “Fanii îşi amintesc că anul trecut am reuşit să organizez un meci caritabil pentru Ioan Cristian Bărbânţă, unde echipa locală F.C.M. Adjud a întâlnit prim divizionara F.C. Botoşani. În urma acestui meci s-au strâns donaţii în valoare de 6.300 de lei, o sumă binevenită pentru problemele lui Cristi. Ei bine, nu m-am oprit aici şi am zis că trebuie, cu ajutorul vostru, să aducem câteva clipe de bucurie şi unui alt fost fotbalist adjudean. După mari eforturi am reuşit să aranjez un meci între echipa noastră şi prim-divizionara C.S.M.S.Iaşi. De această dată donaţiile vor merge spre Marcel Cîrcel, care în acest moment se află într-un azil de bătrâni din Mărăşeşti şi are mari probleme de sănătate. Acesta abia îşi permite să-şi procure medicamentele şi să plătească azilul . Aşadar eu zic că UNIŢI PRIN FOTBAL vom putea aduce un zâmbet unui om care în acest moment are nevoie de ajutorul nostru”, spune Mihai Lungu, organizatorul evenimentului. Acesta promite că astfel de evenimente caritabile vor avea loc anual, iar persoanele ajutate vor fi foşti jucători care se află în dificultate în acest moment. Toate fondurile strânse la acţiunea din 3 septembrie vor fi donate fostului jucător Maricel Cîrcel. Vor fi scoase la licitaţie un tricoul al lui Cristi Bud, dar şi unul al Universităţii Craiova, cu semnăturile jucătorilor. Cele două vor fi vândute alături de o minge cu autografele jucătorilor de la Steaua. Va fi organziată şi o tombolă ce va avea drept premii mai multe mingi. Partida de la Adjud este organizată pentru sprijinirea lui Maricel Cîrcel, cel care în perioada anilor 70 şi 80 a marcat foarte multe goluri pentru două echipe vrâncene. Cîrcel a jucat extremă dreapta la Luceafărul Adjud şi la Unirea Focşani. După ce s-a retras, Cîrcel a fost o vreme administrator la stadionul municipal din Adjud, dar în prezent se află într-o situaţie delicată, fiind internat într-un centru de bătrâni din oraşul Mărăşeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.