Sport

Microbiştii au de unde alege: două jocuri în această după-amiază

Dan Chiriac
28 iul 2015 1130 vizualizări
Euromania Dumbrăveni - Avântul Valea Mărului, azi, de la orele 17.30, în turul doi al Cupei României u tot azi, de la orele 17.00, la Panciu se joacă amicalul dintre FC Panciu şi Aerostar Bacău

Două partide de fotbal au loc în această după-amiază în Vrancea. Cupa României, ediţia 2015-2016, continuă cu meciurile celui de-al doilea tur al competiţiei. Euromania Dumbrăveni, câştigătoarea fazei judeţene, după victoria obţinută în faţa celor de la Victoria Gugeşti, va încerca azi să se califice în faza următoare. Misiunea vrâncenilor nu va fi uşoară, adversară urrmând a fi campioana judeţului Galaţi, Avântul Valea Mărului. Gălăţenii au susţinut în acest an barajul de promovare în liga a treia, dar au cedat în faţa celor de la CSM Olimpia Rm. Sărat. Gazdele nu se vor putea baza la jocul de azi pe serviciile lui Marius Suvac, plecat în Anglia. În rest, lotul de jucători va fi complet. Antrenorul Daniel Bănică ar putea începe jocul cu următoarea formaţie: Sava – Negoiţă, Niţă, Tîlvăr, Busuioc – R. Stan, Mihăescu, Stanciu, Lera - Tîrcă, Pasăre. În rândul echipei oaspete va evolua şi Cătălin Curteanu, jucătorul celor de la Voinţa Deep Serv Focşani. În turul doi al Cupei României vor evolua cele 37 de echipe calificate din primul tur plus alte cinci grupări care au evoluat în sezonul trecut al Ligii a III-a. Euromania Dumbrăveni a ajuns în turul doi după ce a învins la masa verde cu scorul de 3-0 pe FC Păpăiuţi, în timp ce gălăţenii au trecut după prelungiri, scor 2-1, de la Metalosport Galaţi. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă. Pentru turul al doilea al Cupei României, baremurile de arbitraj sunt de 940 RON. Turul al treilea al Cupei României, la care vor participa cele 21 de echipe calificate din faza a doua, plus 31 echipe (restul de echipe rămase din Liga a III-a), este programat să aibă loc miercuri, 12.08.2015, ora 17.30.

Amical la Panciu între colege de serie

Tot azi, de la orele 17.00, la Panciu, are loc un meci de pregătire. Echipa locală, reprezentanta Vrancei în liga a treia, va întâlni colega de serie, Aerostar Bacău. Cele două echipe se află la primul joc de pregătire şi vor încerca să -şi schiţeze lotul de jucători pentru sezonul care va începe pe 28 august. De altfel, Federaţia Română de Fotbal a stabilit în şedinţa Comitetului Executiv al FRF de luni componenţa seriilor în liga a treia. În seria întâi vor evolua următoarele formaţii: CS Ştiinţa Miroslava, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe,  CS Aerostar Bacău,  SCM Petrotub Roman,  FC Cetatea Târgu Neamţ, AFC Metalosport Galaţi , ACS Bucovina Rădăuţi, CSM Paşcani,  CS FC Zagon, CS Sporting Lieşti, CS Panciu,  ACS Atletico Vaslui, CS Speranţa Răuceşti,  ACS Inter Dorohoi,  FC Ceahlăul II SA. Campionatul Ligii 3 va debuta pe data de 29 august 2015, într-o formulă cu cinci serii, în care echipele au fost repartizate pe criterii geografice. În eventualitatea în care vor exista echipe din Liga 2 care se vor afla în imposibilitatea de a continua în eşalonul secund şi vor notifica în scris Departamentul Competiţii al FRF, până pe 29 iulie inclusiv, atunci acestea vor putea participa în Liga 3. Respectivele echipe vor fi repartizate, pe criterii geografice, în seriile eşalonului al treilea. (Dan CHIRIAC)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.