Sport

Ţig trece de la Olga la Olga

Ziarul de Vrancea
28 iul 2015 500 vizualizări
După ce a învins-o pe Ianciuk în primul tur, Patricia o va întalni pe Savciuk

fJucătoarea de tenis Patricia Ţig (154 WTA) s-a calificat în turul doi al turneului de la Baku (Azerbaidjan). Ajunsă din calificări, Patricia a învins-o  cu scorul de 6-4, 6-2, după 77 deminute  pe Olga Ianciuk (Ucraina), jucătoare venită din calificări şi poziţia 297 în ierarhia mondială. În turul doi, Patricia Ţig o va întalni pe Olga Savciuk (Ucraina, 283), de asemenea venită din calificări, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Kurumi Nara (Japonia, 61 WTA), a patra favorită. Patricia Ţig este antrenată de fostul tenisman Răzvan Sabău. Alte rezultate din concursul de simplu: Katerîna Bondarenko (Ucraina) - Valentina Ivahnenko (Rusia) 6-1, 6-2;  Vitalia Diatcenko (Rusia) - Nighina Abduraimova (Uzbekistan) 6-3, 6-4;
Yang (Zhaoxuan China) - Iulia Beygelzimer (Ucraina) 6-3, ab; Zhu Lin (China) – Kristyna Pliskova (Cehia) 3-6, 7-5, 6-3; Anett Kontaveit (Estonia) – Misa Eguchi (Japonia) 7-5, 6-2; Kirsten Flipkens (Belgia) – Cagla Buyukakcay (Turcia) 6-1, 6-7, 6-4.
* Perechea Elena Bogdan/Nicole Melichar (Romania/SUA), cap de serie numărul 3, a fost eliminată,  în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari. Cele două au fost învinse, scor 4-6, 3-6 (67 minute) de către cuplul brazilian Fernanda Alves/Laura Pigossi. În proba de simplu participă Ana Bogdan, care se va confrunta în primul tur cu brazilianca Luisa Stefani.
* Sorana Cîrstea participă la un turneu modest ITF de 75 mii euro, la Sobotka Rokletnica (Polonia), pe zgură. În primul tur, Sorana a învins-o cu 6-1, 7-5 pe poloneza Natalia Siedliska (642 WTA) şi va juca în turul următor cu a treia favorită, belgianca Richel Hogenkamp (117), care a trecut cu 7-6, 6-2 de jucătoarea germană Anne Schäfer. În acelaşi turneu participă şi jucătoarea Cristina Dinu, care o are ca adversară pe jucătoarea cehă Nicole Vaidisova (351 WTA).
* Perechea romano-americană Costin Pavăl/James Cerretani s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Biella (Italia), dotat cu premii totale de 42.500 euro, după victoria cu 6-1, 6-4 în faţa cuplului Viktor Galovic / Filippo Leonardi ( Croaţia / Italia).  Pavăl şi Cerretani, favoriţii numărul doi ai probei vor întalni în sferturi vor înfrunta cuplul italian Gianluca Naso/Matteo Volante. La acest turneu participă şi jucătorul roman Alexandru Carpen, în echipă cu croatul Dino Marca.


foto: Patricia Ţig este o mare speranţă a tenisului romanesc


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.