Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Veselovsky a părăsit “U”

Ziarul de Vrancea
2 iul 2015 584 vizualizări
Portarul Robert Veselovsky a încheiat înţelegerea cu gruparea Universitatea Cluj, devenind liber de contract după ce a renunţat la sumele restante care i se cuveneau, informează site-ul oficial al clubului clujean.

"Universitatea Cluj se desparte de unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai săi din ultima vreme. Portarul Robert Veselovsky (29 de ani), fost purtător al banderolei de căpitan al Universităţii Cluj, a acceptat să renunţe la toţi banii pe care-i avea de primit de la Universitatea Cluj, devenind astfel liber de contract", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului. Portarul slovac a evoluat în 53 de partide pentru Universitatea Cluj.

Conte ar putea demisiona

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Italiei, Antonio Conte, ar putea fi obligat să demisioneze din cauza suspiciunilor că a fost complice la trucarea de meciuri cand antrena echipa Siena, în sezonul 2010-2011, scrie Corriere dello Sport, citat de L'Equipe.  Antonio Conte ar urma să fie trimis curand în faţa tribunalului pentru "fraudă sportivă" de către procurorul parchetului din Cremona (nord), Roberto Di Martino. Astfel, el ar putea fi nevoit să renunţe la postul de selecţioner al "Squadrei Azzurra". Conte a fost numit anul trecut pe banca naţionalei.  Carlo Ancelotti, fostul antrenor al lui Milan şi Real Madrid, este menţionat pentru a-l înlocui.

Cadoul Laurei

Reprezentativa de fotbal feminin a Japoniei s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Canada, şi va întalni în ultimul act selecţionata SUA, echipă în faţa căreia s-a impus în urmă cu patru ani la loviturile de departajare. Japonia a învins miercuri, la Edmonton, naţionala Angliei, scor 2-1,. golul victoriei nipone fiind, de fapt, un autogol nefericit al englezoaicei Laura Bassett în minutul 90^2. În cealaltă semifinală,  meci care a fost arbitrat de Teodora Albon, SUA s-a impus în faţa Germaniei, scor 2-0. La ediţia precedentă a Campionatului Mondial de fotbal feminin, Japonia a învins SUA în finală, cu scorul de 5-3 în urma loviturilor de departajare. Finala CM de fotbal feminin din Canada va avea loc duminică, la Vancouver.

Bacca va juca la AC Milan

Atacantul columbian al echipei FC Sevilla, Carlos Bacca, va juca din sezonul viitor la formaţia AC Milan, a anunţat, ieri, site-ul oficial al UEFA. Internaţionalul columbian în varstă de 28 de ani va semna contractul cu AC Milan după ce va efectua vizita medicală. Conform presei italiene, Milan va plăti clauza de reziliere a contractului jucătorului, în valoare de 30 de milioane de euro, iar Bacca va semna o înţelegere pe patru sezoane. Carlos Bacca a caştigat de două ori Liga Europa cu FC Sevilla şi a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Atletico Junior, Barranquilla, Minerven şi FC Bruges.

Cu portughezii la futsal

Echipa naţională de futsal a Romaniei face parte din grupa a şasea a turului principal de calificare la Cupa Mondială din 2016, alături de reprezentativele Portugaliei, Poloniei şi Norvegiei, s-a stabilit, ieri, la  tragerea la sorţi. Gazda grupei a şasea a turului principal va fi Portugalia. Selecţionatele clasate pe primele două locuri în cele şapte grupe se vor califica pentru meciurile de baraj, în urma cărora se vor stabili formaţiile participante la Cupa Mondială din Columbia.

Javier Hernandez şi-a rupt clavicula

Internaţionalul mexican Javier Hernandez a suferit o fractură de claviculă, miercuri, la un meci amical cu Honduras, scor 0-0, şi nu va putea participa la turneul Gold Cup, care va avea loc în perioada 7-26 iulie, în SUA şi Canada. Hernandez va fi indisponibil cel puţin o lună ca urmare a accidentării suferite la partida disputată la Houston. Naţionala Mexicului va juca la Gold Cup în grupa C, alături de Guatemala, Trinidad-Tobago şi Cuba.

A demisionat preşedintele Valenciei

Clubul Valencia a anunţat, pe site-ul oficial, că preşedintele executiv Amadeo Salvo a decis să renunţe la funcţie, din motive personale. "Plec din motive personale şi familiale. Este o zi foarte dificilă pentru mine", a declarat Amadeo Salvo.Alături de Salvo, părăsesc gruparea spaniolă pe cale amiabilă managerul general Francisco Joaquin Perez Rufete, secretarul tehnic Fabian Ayala şi încă cinci persoane. Amadeo Salvo se afla la conducerea clubului Valencia din iunie 2013.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.