Sport

Veniţi să-l vedeţi pe teren pe Adrian Voinea!

Ziarul de Vrancea
1 iul 2015 1136 vizualizări
Astăzi, de la orele 17.30, pe arenele George Bucuroiu din Sud, este programat tradiţionalul meci demonstrativ al turneului "Vrancea Trophy", care are loc la Focşani până pe 6 iulie. Va fi un meci de dublu în care unul dintre protagonişti va fi fostul mare campion Adrian Voinea, umând ca în cursul dimineţii organizatorii să stabilească ceilalţi trei jucători participanţi

Boris Becker, Pete Sampras, Goran Ivanisevic, Andre Agassi sau Michael Chang sunt unele dintre cele mai reprezentative nume din întâlnirile directe pe care le-a avut focşăneanul Adrian Voinea în cariera sa pe terenul de tenis. Adrian Voinea a devenit primul român după Ilie Năstase care a atins sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam. La Roland Garros, printre "victimele" lui s-a numărat şi celebrul Boris Becker. În carieră, "Voinicul", aşa cum era supranumit, a cucerit un titlu ATP, la Bournemouth (1999), a disputat o finală (Palermo, 1996) şi a jucat de 18 ori în "Cupa Davis" pentru România, înregistrând zece victorii. Admiratorii săi au sugerat autorităţilor să-i acorde titlul de cetăţean de onoare al Focşaniului. "Cert se poate spune că merită cu prisosinţă titlul de cetăţean de onoare al Focşaniului!", a propus unul dintre cititorii ZdV, după ce ziarul nostru a scris despre prezenţa la Focşani, la turneul "Vrancea Trophy", a celui mai mare tenismen din Focşani. Venit în vacanţă din Italia, unde antrenează în prezent, Adrian Voinea va participa în această săptămână la turneul de tenis organizat pe arenele “George Bucuroiu”. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Silvia Vrinceanu, acum 3219 zile, 23 ore, 52 minute, 21 secunde
pe arenele George Bucuroiu din cartierul Sud.
cristina, acum 3220 zile, 7 ore, 26 minute, 29 secunde
UNDE VA JUCA????????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.