Sport

Daca ai nevoie, vin mai tarziu cu un tenis

Ziarul de Vrancea
30 iun 2015 501 vizualizări
Chivorchian a cerut suspendare

pe timpul anchetei, secretarul general al FRF a fost suspendat de către preşedintele Răzvan Burleanu
Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat, ieri, din funcţie de preşedintele Răzvan Burleanu, la solicitarea sa, ca urmare a dosarului în care este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu de către DNA Timişoara. Chivorchian a declarat că gestul său este unul normal. "Am considerat necesar şi firesc să întrerup exercitarea atribuţiilor mele de secretar general pană la finalizarea procedurilor iniţiate de instituţiile statului şi care mă implică, pană la clarificarea deplină a situaţiei. FRF şi-a asumat un nou parcurs, ghidat de profesionalism şi transparenţă, valori pe care le susţin, astfel că, în urma unei discuţii cu preşedintele Răzvan Burleanu, am decis să îmi prezint solicitarea de suspendare a atribuţiilor în faţa Comitetului Executiv al FRF, în şedinţa din 6 iulie 2015. Voi oferi toate informaţiile necesare şi sunt la dispoziţia autorităţilor pentru lămurirea acestei speţe care nu are de ce să implice FRF”, a afirmat Chivorchian.
De asemenea, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, consideră că decizia de suspendare este cea mai bună soluţie. "Apreciez foarte mult poziţia domnului Gheorghe Chivorchian şi modul în care a hotărat să gestioneze acest moment. Sunt încredinţat că este cea mai bună decizie. Cată vreme se află în derulare aceste proceduri ale instituţiilor, unele care vizează o perioadă de timp anterioară exercitării funcţiei de secretar general de către domnul Chivorchian, vom urmări îndeaproape evoluţia acestora", a precizat Burleanu. Atribuţiile funcţiei de secretar general al Federaţiei Romane de Fotbal vor fi preluate temporar de preşedintele Răzvan Burleanu.
Gheorghe Chivorchian, fost director executiv al grupării FC Timişoara, în prezent secretar general al FRF, a fost pus sub acuzare de DNA Timişoara în dosarul finanţării echipei de către Consiliul Judeţean Timiş, acesta fiind cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu. Acuzaţiile care i se aduc lui Chivorchian fac parte din dosarul finanţării echipei de fotbal Poli Timişoara de către Consiliul Judeţean Timiş, în perioada în care clubul de fotbal îi aparţinea omului de afaceri Marian Iancu. Gheorghe Chivorchian a fost chemat, sambătă, la sediul DNA Timişoara pentru a i se aduce la cunoştinţă toate aceste acuzaţii. În acelaşi dosar, este cercetat şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.