Sport

Meciuri echilibrate în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
29 mai 2015 487 vizualizări
FC Panciu şi Euromania Dumbrăveni au obţinut victorii ce le menţin în lupta pentru primul loc

Meciurile etapei a patra din play-off-ul Superligii Altdorf Tehnik se vor desfăşura azi, cu începere de la orele 18.00. Voinţa Odobeşti va primi pe teren propriu replica liderului clasamentului, FC Panciu. Oaspeţii se află pe primul loc în clasament, dar au nevoie de o victorie în condiţiile în care Euromania Dumbrăveni se află în imediata apropiere. Gazdele îşi joacă azi ultima şansă de a rămane în cursa pentru primul loc. O eventuală victorie ar apropia echipa din Odobeşti la doar trei puncte de formaţia pănceană. La Suraia, gazdele fără niciun punct în play-off, vor încerca să încurce socotelile echipei pregătite de Daniel Bănică. În clasamentul play-off-ului, FC Panciu are nouă  puncte, urmată de Euromania Dumbrăveni cu şase puncte şi Voinţa Odobeşti cu trei puncte, iar AS Suraia are zero puncte. În play-out,  Victoria Gugeşti va juca pe teren propriu cu Voinţa Cîrligele, în timp ce FCM Adjud va încerca să obţină puncte în deplasarea de la Jariştea, în partida cu Unirea Ţifeşti. În clasamentul play-out-ului, Voinţa Cîrligele are  şase puncte, Victoria Gugeşti şi Unirea Ţifeşti cate patru puncte, iar FCM Adjud un punct. Duminică, în liga Grafit Decor sunt programate partidele: Dinamo Tătăranu – Voinţa Răstoaca, Viitorul Vîrteşcoiu – Podgoria Coteşti, Victoria Vînători – Tractorul Năneşti, Trotuşul Ruginşeti – ASS Victoria Pufeşti şi Viitorul Bilieşti – Şoimii Mirceşti. Partidele vor începe la orele 11.00. Voinţa Slobozia Ciorăşti va sta. În liga Grafit Decor, lider este echipa Şoimii Mirceşti cu 43 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 43 puncte, iar pe trei Victoria Vînători 36 puncte. Locurile patru şi cinci sunt ocupate de Voinţa Slobozia Ciorăşti cu 35 puncte şi Viitorul Vîrteşcoiu 32 puncte.

Miercuri se joacă meciurile din Cupa Romaniei

Au fost stabilite şi partidele din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei. Programul semifinalelor este următorul: Voinţa Odobeşti – Euromania Dumbrăveni, Victoria Gugeşti – AS Suraia. Partidele se vor juca într-o singură manşă, pe 3 iunie, cu începere de la orele 18.00. Este valabilă regula echipei mai slab clasate, aceasta urmand să joace pe teren propriu. Baremul de arbitraj se va achita înainte de joc, cate 170 de lei de fiecare echipă. Asistenţa medicală şi toate măsurile de ordine vor fi asigurate de echipa organizatoare. Dacă la finalul meciului scorul este egal, se vor juca două reprize de prelungiri a cate 15 minute. Dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Meciurile se pot disputa şi într-o altă zi, doar cu acordul ambelor echipe. (Dan CHIRIAC)

Sambătă, cu începere de la orele 18.00 sunt programate partidele etapei a patra, după următorul program:

Play-off:
Voinţa Odobeşti – FC Panciu – se joacă la Unirea
AS Suraia – Euromania Dumbrăveni

Play-out
Victoria Gugeşti – Voinţa Cîrligele
Unirea Ţifeşti – FCM Adjud.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.