Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Benitez - succesorul lui Ancelotti?

Ziarul de Vrancea
26 mai 2015 558 vizualizări
Impresarul Ernesto Bronzetti, care îl reprezintă pe Carlo Ancelotti, a declarat că Rafael Benitez, în prezent tehnician al formaţiei Napoli, va antrena echipa Real Madrid în proporţie de 99 la sută

Bronzetti a fost luni seară la Madrid, unde s-a întalnit cu Ancelotti, demis de Florentino Perez de la Real. Impresarul italian  a mai spus că Ancelotti vrea să-şi ia un an sabatic după plecarea de la Real şi a subliniat că jucătorii madrileni au fost foarte supăraţi cand au aflat de plecarea italianului, unii dintre ei izbucnand în plans. Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Carlo Ancelotti nu va mai pregăti formaţia madrilenă în sezonul viitor. Demiterea lui Carlo Ancelotti era aşteptată. Tehnicianul italian, venit la Real Madrid în 2013, a caştigat în primul sezon "La Decima", al zecelea trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului. În schimb, în acest sezon, Real nu a caştigat niciun titlu major. Florentino Perez a menţionat că numele succesorului lui Ancelotti va fi cunoscut săptămana viitoare. "Ar fi ideal să vorbească limba spaniolă", a spus el.

Vlad Munteanu a plecat de la Cluj

Administratorul special al clubului Universitatea Cluj, Vlad Munteanu, a anunţat că demisionează din funcţie. Vlad Munteanu consideră că plecarea sa de la Universitatea poate fi în beneficiul clubului, mai ales după ultima perioadă în care a fost contestat de suporteri. Oficialul formaţiei clujene a comentat şi situaţia echipei, rămasă fără finanţarea omului de afaceri Florian Walter. "Este o decizie dificil de luat, dar cred că e spre binele Universităţii. Aş fi vrut să răman la U şi în Liga a II-a sau în orice eşalon ar ajunge echipa, decizia nu e legată de ratarea obiectivului şi retrogradare. Simt că sunt vinovatul de serviciu, orice aş face, dar înţeleg supărarea suporterilor. Sunt conştient că am făcut şi greşeli, mi le asum. Echipa a fost într-o situaţie dificilă, a apărut şi situţia domnului Walter, un om care a sprijinit enorm acest club în ultimii şase ani", a spus Munteanu. El va rămane în funcţie pană la convocarea unei noi Adunări Generale a Creditorilor, aşa cum prevede legea insolvenţei. Vlad Munteanu a fost numit în funcţia de administrator special în luna noiembrie a anului 2013.

Haine noi pentru tricolori

Federaţia Romană de Fotbal a încheiat un contract prin care Joma devine sponsor tehnic al tuturor naţionalelor, selecţionata de seniori urmand să dispute partida cu Irlanda de Nord, din 13 iunie, cu noul echipament, de culoare galbenă, au declarat pentru MEDIAFAX surse federale. Astfel, partida cu Irlanda de Nord va fi prima pe care naţionala Romaniei o va disputa în echipament Joma, după o perioadă de 45 de ani în care adidas a fost furnizorul oficial.  Pentru această partidă, Joma va distribui federaţiei un echipament aniversar de culoare galbenă, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de către compania spaniolă, urmand ca ulterior FRF să aleagă un design special pentru tricoul oficial de joc. Conform înţelegerii dintre FRF şi reprezentantul în Romania al producătorului de echipament, federaţia va primi în fiecare dintre cei patru ani de contract produse în valoare de 720.000 de euro pentru toate reprezentativele şi o sumă de 480.000 de euro cu titlu de sponsorizare.  Valoarea bonusurilor de performanţă pentru toţi cei patru ani de contract se ridică la 600.000 de euro.

Roma a caştigat derbiul local

Formaţia AS Roma a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Lazio Roma, în ultimul meci al etapei a XXXVII-a a campionatului Italiei.  Pentru AS Roma au marcat Iturbe ('73) şi Yanga-Mbiwa ('85), iar pentru Lazio a înscris Djordjevic ('81). La echipa Lazio, fundaşul Ştefan Radu nu a evoluat, fiind accidentat. AS Roma ocupă locul doi, cu 70 de puncte, iar Lazio este pe trei, cu 66 de puncte. Lider şi campioană a Italiei este Juventus, cu 86 de puncte.

Kadar Kalman antrenează campioana

Poloistul Kadar Kalman este noul antrenor al campioanei CSM Digi Oradea, cu care a caştigat recent cel de-al optulea titlu din palmaresul echipei, după care a renunţat la cariera de jucător.La cei 36 de ani, Kadar Kalman a contribuit din plin la cucerirea titlului naţional de către CSM Digi Oradea în acest sezon, trofeul fiind al 8-lea consecutiv din istoria echipei. La nici două săptămani de la cucerirea titlului naţional, conducerea CSM Digi Oradea a anunţat că jucătorul Kadar Kalman este noul antrenor, tehnicianul care a condus echipa pană în prezent, Ciprian Cîmpianu, devenind secund.

Bilic părăseşte Beşiktaş

Tehnicianul croat Slaven Bilic a anunţat că va părăsi echipa Beşiktaş Istanbul la finalul acestei luni, după ce formaţia a ratat şi în acest sezon caştigarea titlului. "De două sezoane nu reuşim să caştigăm campionatul. Există mai multe explicaţii, dar eu sunt principalul responsabil", a declarat antrenorul croat. În varstă de 46 de ani, Bilici pregătea echipa Beşiktaş din 2013. El este favorit să preia echipa engleză West Ham United, în locul lui Sam Allardyce.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.