Sport

A cincea ediţie a Cupei Vrancei la Taekwondo are loc sambătă

Dan Chiriac
25 mai 2015 732 vizualizări
întrecerile au loc la Sala Polivalentă

Sambătă 30 mai 2015, Sala Sporturilor din Focşani va fi gazda turneului Cupa Vrancea la taekwondo. Concursul a ajuns la ediţia a IV-a şi este destinat tuturor grupelor de varstă (copii, cadeţi, juniori, seniori. Acesta este organizat de C. S. Addras Taekwondo, cu sprijinul Consiliului Local şi Primăriei Focşani, parteneri fiind Agetur, Umoserv-Sisteme de  Securitate  şi  A. S.  Dinamo  Focşani. Fiind un turneu de tip “Open”, au fost invitate să participe cluburi din ţară şi din străinătate, organizatorii sperand să aibă inscrişi pe grilele de concurs mai mulţi sportivi decat la ediţiile anterioare. În pauza competiţiei va fi prezentată o demonstraţie de dans sportiv de membrii clubului de “Alexander’s Dance” Focşani. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment va fi derulată şi o campanie umanitară, sumele de bani provenite din contravaloarea biletelor de intrare şi o parte din încasările organizatorilor fiind direcţionate spre un caz social. Biletul de intrare este de 5 lei pentru adulţi. Copiii însotiţi de părinţi au intrarea gratuită. “Invităm pasionaţii de sporturi de contact şi nu numai, la spectacolul artelor marţiale care va avea loc la Focşani”, spun organizatorii întrecerii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.