Sport

Juniorii încep fazele de zonă

Dan Chiriac
24 mai 2015 685 vizualizări
CSM Focşani la juniori D şi FCM Adjud la juniori B 1 sunt primele formaţii care intră în focurile calificărilor la turneele finale

Săptămana aceasta încep fazele naţionale ale campionatelor de Juniori. Judeţul Vrancea va fi reprezentat de campioanele judeţene la fiecare categorie de varstă. Cluburile ale căror echipe au câştigat campionatul judeţean destinat fiecărei categorii în parte sunt : Euromania Dumbrăveni-Juniori A1-jucători sub 19 ani, FCM Adjud-Juniori-B1-jucători sub 17 ani, LPS Focşani- Juniori C-jucători sub 15 ani, CSM Focşani- juniori D-jucători sub 13 ani şi CSM Focşani -juniori E- jucători sub 11 ani. Prima echipă care intră în competiţie este echipa de juniori D de la CSM Focşani. În perioada 27 -30 mai, echipa pregătită de Octavian Bucătaru se va deplasa la Brăila, unde se organizează etapa de zonă, etapă la care vor lua parte campioanele judeţelor Brăila,Galaţi,Vrancea, Buzău şi Tulcea. Următoarea echipă care intră în competiţie este campioana judeţului Vrancea la Juniori B 1, FCM Adjud. Echipa pregătită de Pompiliu Borza are o deplasare mai lungă pană la Mangalia, unde în perioada 29 mai- 1 Iunie se joacă faza de zonă. Adjudenii vor evolua alături de campioanele judeţelor Galati, Constanţa, Ilfov şi Bucureşti. Câştigătoarea acestei runde va juca direct semifinala Campionatului care se va disputa la Baza FRF de la Buftea. Juniorii E de la CSM Focşani sunt cei mai norocoşi. Etapa de zonă se va disputa pe teren propriu la Focşani în perioada 2-5 iunie. CSM va juca în compania campioanelor din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău,Tulcea. La juniori C, echipa Liceului cu Program Sportiv din Focşani se vor deplasa la Buzău la etapa de zonă ce se va desfăşura în perioada 4-7 Iunie. Focşănenii se vor duela cu echipele campioane ale judeţelor Buzău, Galaţi, Brăila,Tulcea şi Constanţa. Juniorii A1, respectiv echipa clubului Euromania Dumbrăveni vor disputa în prima fază un baraj interjudeţean cu echipa campioană a unui judeţ limitrof. Barajul se va disputa în dublă manşa respectiv tur în data de 11 Iunie şi Retur în data de 13 Iunie, ambele meciuri cu începere de la ora 17:30. Caştigătoarea dublei manşe va participa la turneul semifinal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.