Sport

Caştigătoarea sezonului regulat se decide în ultima etapă

Dan Chiriac
3 mai 2015 782 vizualizări
FC Panciu şi Euromania Dumbrăveni se vor întalni în meci direct, miercuri seara, cu începere de la orele 18.00 u surpriză în Liga Grafit, unde liderul a cedat în deplasare

La finalul săptămanii au avut loc partidele etapei a 17-a din cadrul Superligii Altdorf Tehnik. Caştigătoarea sezonului regulat este încă sub semnul întrebării, în condiţiile în care FC Panciu şi Euromania Dumbrăveni şi-au caştigat meciurile jucate în această rundă. FC Panciu s-a impus cu 7-2 în faţa celor de la AS Cîmpineanca, dar echipa aflată pe ultimul loc al clasamentului a pus mari probleme adversarilor mai bine de 60 de minute, cat scorul a fost echilibrat. AS Cîmpineanca a condus cu 1-0, a egalat la 2, dar pe final a cedat şi a primit mai multe goluri din partea liderului. Şi Euromania Dumbrăveni a avut emoţii în această etapă. Echipa pregătită de Daniel Bănică a fost condusă cu 1-0 pană la mijlocul reprizei secunde, dar a revenit şi s-a impus cu 4-1. AS Suraia a trecut la limită de Victoria Gugeşti, în timp ce FCM Adjud a urcat pe poziţia a cincea după succesul din partida cu Unirea Ţifeşti. Rezultatele etapei au fost: FCM Adjud – Unirea Ţifeşti 6-2, AS Suraia – Victoria Gugeşti 1-0, Euromania Dumbrăveni – Voinţa Cîrligele 4-1, Voinţa Odobeşti - Selena Jariştea 3-0, AS Cîmpineanca-  FC Panciu 2-7. În clasament, FC Panciu a acumulat 44 puncte, fiind urmată de Euromania Dumbrăveni, cu 41 de puncte. Pe poziţia a treia se află AS Suraia cu 35 puncte, urmată de Voinţa Odobeşti cu 35 puncte. Ocupantele primelor două poziţii se întalnesc în meci direct la Panciu, în ultima rundă. Pentru a trece pe primul loc, oaspeţii trebuie să întoarcă rezultatul din tur, 0-1, pe teren propriu, avand nevoie de o victorie cu minim 2-1. Programul etapei intermediare, de miercuri 6 mai, este următorul: Victoria Gugeşti - FCM Adjud, Voinţa Odobeşti - AS Suraia, Unirea Ţifeşti – AS Cîmpineanca, FC Panciu -  Euromania Dumbrăveni, Voinţa Cîrligele – Selena Jariştea – nu se joacă. Partidele încep la orele 18.00. 

Liderul Ligii Grafir Decor, învins la Pufeşti

Derby-ul rundei în liga Grafit Decor s-a jucat duminică la Pufeşti. Echipa locală a trecut la limită de liderul clasamentului, formaţia Şoimii Mirceşti. Partida dintre Voinţa Răstoaca şi Flacăra Urecheşti nu s-a disputat, oaspeţii nefiind programaţi pentru neplata baremului de arbitraj la meciul din runda precedentă, la partida cu Unirea Milcovul. Tractorul Năneşti a revenit pe poziţia a doua în clasament, după ce a învins-o acasă pe Voinţa Slobozia Ciorăşti. Rezultatele meciurilor au fost: Dinamo Tătăranu - Viitorul Vîrteşcoiu 2-2, Victoria Vînători – Trotuşul Rugineşti 7-1, Voinţa Răstoaca - Flacăra Urecheşti 3-0, Unirea Milcovul – Viitorul Bilieşti 2-0, Tractorul Năneşti - Voinţa Slobozia Ciorăşti 2-1, ASS Victoria Pufeşti – Şoimii Mirceşti 2-1. Podgoria Coteşti a stat. În liga Grafit Decor, lider este echipa Şoimii Mirceşti cu 36 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 31 puncte, iar pe trei, Voinţa Slobozia Ciorăşti cu 30 puncte. Joi 7 mai, cu începere de la  orele 18.00, se joacă meciurile: Trotuşul Rugineşti – Dinamo Tătăranu, Şoimii Mirceşti – Podgoria Coteşti, Viitorul Vîrteşcoiu – Unirea Milcovul, Viitorul Bilieşti – Voinţa Răstoaca, Voinţa Slobozia Ciorăşti – ASS Victoria Pufeşti. Partida Flacăra Urecheşti – Tractorul Năneşti nu va fi programată dacă echipa gazdă nu-şi va achita datoriile, în timp ce Victoria Vînători va sta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.