Sport

Cand iese Dinamo din insolvenţă

Ziarul de Vrancea
28 apr 2015 811 vizualizări
Este posibil ca gruparea lui Ionuţ Negoiţă să piardă termenul de la 31 mai

Societatea care administrează FC Dinamo ar putea să nu iasă din starea de insolvenţă pană la 31 mai 2015, în urma contestaţiei formulate de ANAF în cadrul procedurii de reorganizare, care se află pe rol la Curtea de Apel, dar care nu are încă un termen de judecată stabilit. Cererea depusă de administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA privind ieşirea din insolvenţă a fost respinsă, la 1 aprilie, ca neîntemeiată de Tribunalul Bucureşti. Contactat de MEDIAFAX, administratorul judiciar Cătălin Dascăl a arătat ieri că Tribunalul Bucureşti se va pronunţa aupra încheierii procedurii după soluţionarea apelului făcut de ANAF. "Planul de reorganizare a fost respectat. Miercuri e un termen de procedură şi sunt chemaţi toţi creditorii. Mi-e greu să cred că miercuri vom face o nouă cerere de ieşire din insolvenţă. Acum e vorba de recursul finanţelor", a declarat administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, Cătălin Dascăl. Întrebat dacă închiderea procedurii de insolvenţă se va face pană la termenul de 31 mai, astfel încat Dinamo să poată fi eligibilă pentru participarea în ediţia 2016-2017 a cupelor europene, Dascăl a spus: "Să sperăm că nu va depăşi acest termen. Nu pot să mă pronunţ la acest moment, să vedem ce se va întampla. Nu este căderea mea să mă pronunţ".
Directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, declara, la 27 martie, pentru MEDIAFAX, că o echipă poate participa în ediţia 2016-2017 a cupelor europene dacă iese din insolvenţă pană la 31 mai 2015.Conform planului de reorganizare, SC Dinamo 1948 SA a avut de achitat 3.486.133 de lei, adică 4,48 la sută din suma aferentă masei credale, care se ridica la momentul intrării în insolvenţă la 77.826.649 de lei, aproximativ 17,5 milioane de euro.Dosarul prin care clubul Dinamo 1948 SA solicita deschiderea procedurii de insolvenţă a fost înregistrat în 13 mai 2014, la Tribunalul Bucureşti. SC Dinamo 1948 SA are trei acţionari, Ionuţ Negoiţă, cu 92, 9 % din acţiuni, Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (7,03 %) şi Cornel Dinu (0,03 %).




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.