Sport

Obligaţi să câştige în ceasul al 12-lea, pentru a nu retrograda!

Dan Chiriac
24 apr 2015 502 vizualizări
Progresul Focşani - Clujana Cuj, mâine, de la orele 18.00, la Sala Polivalentă, în play-out-ul ligii întâi

Echipa de futsal Progresul Focşani îşi joacă mâine ultima şansă de a rămâne în liga întâi. Focşănenii nu au decât varianta victoriei în partida cu Clujana Cluj, echipă ce s-a impus în primul joc disputat în Ardeal. Jucătorii pregătiţi de Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu au obligaţaia de a salva un sezon negru în cele două partide ce urmează să le dispute duminică şi eventual luni, în compania formaţiei clujene. Orice înfrângere în cele două partide ar însemna un sezon ratat total pentru echipa focşăneană. Dacă vor câştiga cele două jocuri programate la Focşani, jucătorii vor da uitării sezonul în care nu au reuşit să acumuleze decât trei puncte. Salvarea de la retrogradare ar fi un obiectiv îndeplinit, ce ar şterge cu buretele evoluţia neconvingătoare din întreg sezon. Din acest motiv, formaţia focşăneană are obligaţia să joace măcar în ceasul al 12-lea şi să arate publicului spectator că merită să-şi continue parcursul în liga întâi. Un rezultat negativ ar demonstra că echipa de futsal nu merită să joace în primul eşalon.  Focşănenii vor juca duminică, cu începere de la orele 18.00, la Sala Polivalentă, cu Clujana Cluj. În play-out, focşănenii urmează să joace trei partide în compania echipei Clujana Cluj, pentru a evita retrogradarea în liga a doua. La finalul sezonului regulat, ocupantele locurilor 10 şi 11, respectiv Progresul Focşani şi Clujana Cluj, vor juca o triplă care va decide echipa ce va rămâne în liga întâi. Primul joc a avut loc la Cluj, ardelenii impunându-se cu 5-3. Următoarele două partide vor avea loc la Focşani. Dacă vor câştiga partida de duminică, focşănenii vor încerca să rămână în liga întâi în meciul de luni. Luni, cel mai probabil tot de la orele 18.00, este programat al treilea joc dintre cele două formaţii. Lotul echipei focşănene este format din următorii jucători: Borş – Ungureanu, Ilaş, Sava, Oancea, Stratulat, Mănăilă, Dumitriu, Petculescu şi Munteanu. Meciul de mâine va fi condus de Daniel Deca – Brăila şi Vlad Ciobanu – Iaşi. Rezervă a fost desemnat Marian Carp – Galaţi, iar observator Vasile Donţu – Galaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.