Sport

Derby-ul rundei se joacă la Unirea

Dan Chiriac
24 apr 2015 540 vizualizări
Voinţa Odobeşti - Euromania Dumbrăveni, azi, orele 17.30, pe stadionul din cartierul odobeştean, în cadrul Superligii Altdorf Tehnik

Două dintre echipele calificate în play-off-ul Superligii Altdorf Tehnik se vor întâlni azi într-un derby ce va avea loc pe stadionul din cartierul odobeştean Unirea. Ocupantele locurilor 2 şi 4 se vor duela într-un meci foarte interesant. Gazdele au reuşit în tur să se impună în deplasare cu scorul de 2-1, chiar dacă Euromania a condus cu 1-0 până în minutul 84. Zăgan şi Chiriţă au marcat golurile odobeştenilor. Conducerea odobeştenilor a decis să programeze partida pe stadionul de la Unirea, ţinând cont că acolo este una dintre cele mai bune suprafeţe de joc din judeţ, iar un derby merită jucat pe un asemenea teren. Cele două echipe se vor reîntâlni şi în play-off. Victoria Gugeşti va câştiga la masa verde partida cu Selena Jariştea. Selena Jariştea va fi exclusă din play-out, locul său urmând a fi luat de ocupanta locului nouă la finalul sezonului, cel mai probabil chiar echipa din Gugeşti. FC Panciu va întâlni în deplasare pe Unirea Ţifeşti, dar are prima şansă pentru a-şi păstra poziţia de lider. AS Suraia, ocupanta locului trei, are un meci foarte greu, în deplasarea de la Adjud. În clasament, FC Panciu a acumulat 39 puncte, fiind urmată de Euromania Dumbrăveni, cu 37 de puncte. Pe poziţia a treia se află AS Suraia cu 32 puncte, urmată de Voinţa Odobeşti cu 31 puncte. Programul jocurilor – sâmbătă orele 17.00: FCM Adjud - AS Suraia, Unirea Ţifeşti – FC Panciu, Victoria Gugeşti - Selena Jariştea– nu se joacă, Voinţa Odobeşti - Euromania Dumbrăveni, Voinţa Cîrligele - AS Cîmpineanca. 

Derby la Mirceşti

Derby-ul rundei în liga Grafit Decor se va juca la Mirceşti. Ocupantele locurilor 1 şi 2 se vor întâlni într-un joc în care gazdele vor să-şi ia revanşa după înfrângerea drastică din tur, scor 4-0. Victoria Vînători, aflată pe ultima treaptă a podiumului, are meci dificil în deplasare cu Viitorul Vîrteşcoiu, o formaţie ce se află în partea superioară a clasamentului. Voinţa Slobozia Ciorăşti are şansa de a urca pe podium, dar nu va avea un meci uşor, cu Voinţa Răstoaca, echipă ce în ultimele etape a produs două mari surprize, învingând în deplasare la Pufeşti şi pe teren propriu liderul clasamentului, Şoimii Mirceşti.
Programul meciurilor de duminică este următorul: Viitorul Vîrteşcoiu – Victoria Vînători, Flacăra Urecheşti - Unirea Milcovul, Voinţa Slobozia Ciorăşti – Voinţa Răstoaca, Viitorul Bilieşti - Dinamo Tătăranu, Şoimii Mirceşti -  Tractorul Năneşti, Podgoria Coteşti – ASS Victoria Pufeşti. În liga Grafit Decor, lider este Şoimii Mirceşti cu 33 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 28 puncte, urmată de Victoria Vânători şi Voinţa Slobozia Ciorăşti cu 27 puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.