Sport

Are tata un băiat

Ziarul de Vrancea
1 apr 2015 1011 vizualizări
Hagi laudă calităţile fiului său Ianis şi confirmă interesul Fiorentinei pentru el

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a confirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că gruparea italiană Fiorentina este interesată de transferul fiului său Ianis, însă a precizat că mijlocaşul de 16 ani se va transfera la un club unde este sigur că va dezvolta ca jucător. "Ianis e dorit. Sunt pe masă anumite lucruri. Le analizăm şi vom lua o decizie. E curtat de anul trecut din vară şi cu siguranţă o să tragem o concluzie. Cand va semna ceva, o să anunţăm. Noi ştim că l-am crescut foarte bine. Sunt mandru de el, de tot ce a făcut şi de ce face. El e valoros, costă şi o să facă bine academiei", a spus Hagi.
Gheorghe Hagi a afirmat că va decide împreună cu Ianis la ce echipă se va transfera fiul său. "Oferta pentru Ianis trebuie să fie de la un club care investeşte în jucători şi care lucrează cu mintea jucătorului. După aia, tehnica, tactica se învaţă. Trebuie să antrenezi mintea, să proceseze. Eu cred că al meu are, cred că e bun. În rest, va evolua pe parcurs. El e copilul meu, am jucat şi eu fotbal şi împreună vom hotărî ce e bine pentru el şi pentru viitorul lui. Vom reflecta în perioada următoare. Ianis va avea drumul lui, depinde de el", a completat Hagi. Presa italiană anunţase săptămana trecută că Ianis Hagi va evolua din luna iunie pentru gruparea Fiorentina, la echipa Primavera a clubului italian. "Confirmată venirea lui Ianis Hagi (fiul lui Gheorghe), care va sosi în iunie în schimbul unei sume ce nu este departe de un milion de euro", a notat site-ul italian.
Ianis Hagi, născut în 1998, face parte din echipa naţională under 17 a Romaniei.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
steluta, acum 3305 zile, 8 ore, 40 minute, 50 secunde
Bravo Gica si sa-ti traiasca ! Nu-l mai lasa la selectionata aia in care antrenorul nu vorbeste in limba romana.Ala (nu merita sa-i dau numele) sa treaca Tisa dincolo si sa antreneze pe cine vrea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.