Sport

CSM Focşani a pierdut primele două partide de la Mundiallito

Dan Chiriac
31 mar 2015 553 vizualizări
Focşănenii au jucat aseară cu Aljaraque, ultima şansă de calificare în faza următoare

Grupa 2006 a clubului CSM Focşani a pierdut primele două partide disputate la cel mai puternic turneu juvenil din lume. Mundiallito 2015 are loc în Portugalia şi adună la start cele mai bune echipe din lume. Echipa focşăneană, pregătită de Mircea Lazăr şi Ionel Cristian, a jucat luni seara cu FC CD Atlético Tartessos. Cum micuţii fotbalişti focşăneni joacă la categoira de vârstă 2005, diferenţa de un an şi-a spus cuvântul. Focşănenii au cedat cu 5-3, în faţa unei echipe foarte puternice. Ieri, CSM Focşani urma să dispute două partide. Primul meci a avut loc la prânz. Focşănenii au cedat cu 1-2 în faţa celor de la Lusitanos, o echipă din Portugalia. Aseară, după închiderea ediţiei noastre, CSM urma să întâlnească pe Aljaraque. Echipa noastră va mai disputa încă două partide în această grupă. Chiar dacă şansele de calificare au scăzut, antrenorii focşănenilor speră să reuşească să obţină accederea în faza următoare a întrecerii. Nu trebuie uitat că echipa focşăneană a început greu şi turneul final al campionatului naţional, de la Constanţa, pierzând partida cu Şcoala de Fotbal “Dani Coman” cu socrul de 2-0. Ulterior, CSM-ul a câştigat tilul naţional, după ce a învins în finală pe FC Braşov, la lovituri de departajare. Focşănenii iau parte la cea de-a 25-a ediţie a Campionatului Mondial al Cluburilor care se desfăşoară în perioada 28 martie – 5 aprilie, la Villareal de San Antonio, în Portugalia, oraş aflat pe malul Atlanticului. De altfel, micuţii fotbalişti au fost în prima zi a sejurului pe plajă. Temepraturile de 21 de grade i-a atras pe jucători pe malul oceanului. CSM Focşani participă cu grupa de vârstă 2006, dar joacă la o categorie cu un an mai mare (2005). Lotul focşănenilor este format din Fătu Rareş, Sîchin Leonardo, Buică Andrei, Ionescu Roberto Daniel, Stoica Lorenzo Iulian, Dănilă Mihnea Theodor, Onofrei Răzvan Cristian, Mocanu Sebastian Marian, Bădasca Călin Gabriel, Chiriac Andrei Călin şi Epure Mario Alberto. Antrenor Lazăr Mircea, antrenor portari Ionel Cristinel. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.