Sport

Prunea, acuzat de puci

Ziarul de Vrancea
31 mar 2015 499 vizualizări
Seful de cabinet al preşedintelui FRF, Gabriel Bodescu, susţine într-un interviu că preşedintele CSMS ar fi uneltit să-l dea jos pe Burleanu la Adunarea Generală şi să se înscăuneze el

Oficialul ieşean răspunde că Bodescu nu ştie regulamentele Federaţiei
Gabriel Bodescu, şeful de cabinet al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a declarat,  ieri, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că incidentul de la petrecerea de duminică noapte a pornit de la faptul că preşedintele CSMS Iaşi Florin Prunea ar fi dorit schimbarea conducerii federaţiei în AG.” Prima problemă a apărut acolo cand domnul Prunea a considerat să spună, şi este părerea dumnealui, fiecare are dreptul la o părere, că actuala conducere nu are ce căuta la FRF. Nu are ce căuta unul ca Burleanu, un blatist ca Gheorghe Chivorchian, un zero barat ca mine. Că nu avem ce căuta”, a declarat Bodescu.  “Era supărat de la faptul că neapărat nu trebuia să se continue cu actuala conducere. şi actuala Adunare Generală, care urma să aibă loc, să facă în aşa fel încat să schimbe conducerea şi să-l pună pe el preşedinte. I-am spus că e dreptul lui, e dreptul fiecărui cetăţean să candideze, să îşi susţină punctul de vedere, şi că, într-adevăr, cei care votează sunt cei care decid”, a completat Bodescu, care a precizat că nu vede niciun impediment în a colabora cu Prunea, dacă acesta îşi va relua funcţia în cadrul FRF, de director de relaţii internaţionale. În privinţa conflictului cu oficialul ieşean, Bodescu susţine că nu a dorit să răspundă provocării, nici verbal nici fizic. “Gandiţi-vă în ce situaţie l-aş fi pus pe preşedintele Răavan Burleanu în primul rand, instituţia şi apoi pe mine. Nu sunt un tip conflictual, să sar la bătaie” a precizat oficialul. El a precizat că va decide să-l acţioneze în judecată pe Prunea, în funcţie de cum va gestiona acesta conflictul în continuare.
În replică, Florin Prunea susţine că Gabriel Bodescu, şeful de cabinet al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, nu ştie regulemantele şi că niciun moment nu a dorit schimbarea conducerii federaţiei. "Domnul Bodescu a spus că eu am vrut să-l dau jos pe Burleanu şi să vin eu preşedinte la Federaţie? Mă faceţi să rad. E păcat că domnul Bodescu nu ştie regulamentele! Domnul Burleanu a fost ales democratic de către membrii Federaţiei. Cum aş putea eu să-l dau jos?! Din cate ştiu eu, alegeri sunt o dată la patru ani şi a trecut de-abia un an de la alegerea domnului Burleanu. Există, într-adevăr, unele nemulţumiri legate de domnul Burleanu, dar de aici şi pană a-l da jos este cale lungă", a spus Florin Prunea. Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că îşi rezervă dreptul de a-l da în judecată pe şeful de cabinet al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu: "Îmi rezerv dreptul să-l dau în judecată pe domnul Bodescu pentru şantaj. ştie El foarte bine despre ce este vorba, nu vreau să spun mai mult. în momentul în care îl voi acţiona în instanţă voi face public motivul".  Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea nu a fost prezent la Adunarea Generală a FRF.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.