Sport

Nouă medalii pentru judoka focşăneni la naţionalele sub 16 ani

Dan Chiriac
30 mar 2015 1041 vizualizări
Trei medalii de aur, trei de argint şi trei de bronz, este bilanţul de excepţie a judoka de la CSM 2007 LPS Focşani la întrecerea ce a avut loc la final de săptămâna la Sala Polivalentă Bilanţ remarcabil pentru judoka din Focşani la finala campionatului naţional

Întrecerile au avut loc sâmbătă şi duminică în Sala Polivalentă din Focşani. Întrecerile au fost rezervate copiilor născuţi între 2000-2001. Prima parte a concursului de sâmbătă a prilejuit cucerirea a cinci medalii pentru judoka de la CSM 2007 LPS Focşani. Astfel, campioni naţionali au devenit Mircea Tomescu la 38 kg şi Claudiu Neagu – la 42 kg. Can Metin a obţinut medalia de argint la categoria 50 de kilograme. Pe treapta a treia a podiumului au urcat Alexandru Solomon, la 60 de kilograme, dar şi Sandra Nişcoveanu, la 48 kg feminin. Sâmbătă seara şi duminică au fost obţinute alte medalii naţionale. Astfel, la categoria 66 de kilograme, Răzvan Burduşel a devenit campion naţional după o evoluţie remarcabilă. La categoria 81 de kilograme, Alexandru Constantin a ajuns în finala competiţiei, dar a cedat, urcând astfel pe treapta a doua a podiumului. Ricardo Stoica a adus medalia de bronz la categoria 73 de kilograme, după ce s-a impus în finala mică a întrecerii. Judoka de la LPS-CSS Focşani s-au aflat printre protagoniştii Finalei Campionatului Naţional U 16 pe euroregiuni, ale cărei întreceri au avut loc duminică în Sala Polivalentă din Focşani. Competiţia, care s-a bucurat de o organizare impecabilă, a adus la start sportivi din toate cele opt euroregiuni ale României, care au concurat pe echipe, la masculin şi feminin. Toţi băieţii medaliaţi ai Focşaniului au concurat şi în echipa Euroregiunii II care s-a clasat pe locul al treilea şi a primit medaliile de bronz. Festivitatea de premiere a competiţiei a fost efectuată de reprezentanţii Federaţiei Române de Judo, dar şi de antrenorii focşăneni Stănică Grosu, Marinel Palade, Iulian Surlă şi Dumitru Zisu. Toţi antrenorii focşăneni au fost felicitaţi pentru organizarea foarte bună, dar şi pentru rezultatele de excepţie obţinute de sportivii pe care îi pregătesc. Toţi cei care au contribuit la dezvoltarea judoului din Focşani, printre care s-a aflat şi sensei Viorel Burlan, au primit din partea organizatorilor o copie în miniatură a monumentului din Piaţa Unirii, unul dintre simbolurile oraşului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.