Sport

Euro 2016 se vede la Dolce

Ziarul de Vrancea
30 mar 2015 468 vizualizări
Televiziunea deţinută de Telekom Romania va transmite integral campionatul european de fotbal * TVR speră să transmită şi ea prin opţiunea “free to air” cele mai importante partide

Campionatul European de Fotbal din 2016 va putea fi urmărit integral la televiziunile Dolce Sport, deţinute de Telekom Romania, 28 de partide urmand să fie transmise în exclusivitate. Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor întalni la Campionatul European din Franţa, care se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie, unde şi echipa naţională a Romaniei are şanse mari de calificare, ocupand în acest moment primul loc în Grupa F preliminară. În plus, clienţii Telekom Romania se vor bucura de o experienţă completă, multi-ecran, putand urmări, live, Campionatul Euro 2016 nu doar pe TV, ci şi pe laptop, tabletă şi smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Telekom Romania nu a făcut publică valoarea acestui contract pentru difuzarea Campionatului European de Fotbal din 2016.
Printr-un comunicat, eleviziunea Romană spune că se află în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare TV a opţiunii “free to air” (liber la retransmisie)  pentru Campionatul European de fotbal din 2016, pachetul vizat de TVR cuprinzand 23 de partide, inclusiv meciurile echipei Romaniei, precum şi cele din fazele eliminatorii. .Potrivit comunicatului, situaţia financiară a TVR este una extrem de dificilă, însă televiziunea publică "face toate diligenţele necesare pentru ca toţi telespectatorii din Romania să aibă acces la evenimentele de importanţă majoră”.
Pe de altă parte, reprezentanţii UEFA au cerut de la TVR o scrisoare de garanţie bancară de 4,5 milioane de euro, pentru ca Televiziunea Romană să poată să cumpere drepturile pentru meciurile de la Euro 2016. Acesta ar fi motivul pentru care TVR a solicitat sprijinul Guvernului în această chestiune, au declarat ieri, pentru MEDIAFAX, mai multe surse din televiziunea publică.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.