Sport

Juniorii joacă la Bucureşti cu lanterna roşie a clasamentului

Dan Chiriac
27 mar 2015 1236 vizualizări
Liceul SF Pantelimon - LPS Focşani, azi, orele 12.00 şi 14.00, în campionatul naţional la juniori republicani u la juniori B, focşănenii au obţinut o victorie identică, scor 4-0

Echipele de juniori A şi B, respectiv sub 19 ani şi sub 17 ani de la LPS Focşani vor disputa azi partidele din cadrul etapei a 19-a din returul campionatului naţional. Focşănenii vor întâlni pe stadionul “Antilopa” din capitală echipa Liceului Tehnologic Pantelimon. Meciurile vor fi arbitrate de o brigadă din Ploieşti alcătuită din Mădălin Marinescu, Mircea Rusu, Sebastian Păduraru şi Segiu Tărşoreanu.  Antrenorul focşănenilor, Daniel Bănică, nu va putea să-l folosească nici la acest joc pe Georgian Dima, accidentat la meciul cu Gloria Buzău. În etapa intermediară, LPS Focşani a învins pe Sport Team Bucureşti cu 4 – 0. Echipa care a evoluat a fost: Crăciun Marius, Marius Pascu, George Duca, Valentin Constantin, Valentin Blaru, Petrea Laurenţiu, Grigorică Bogdan, Serkan Kumova, Văcianu Alexandru, Lăbunţ Dragoş, Avram Adrian. Au mai jucat: Zaharia Ionuţ , Iordan Marius, Olteanu Cornel, Robert Negrea,Cătălin Ivanciu. Şi în partida de la Bucureşti, focşănenii pornesc cu prima şansă. În acest moment, focşănenii se află la juniori A pe locul şase, cu 28 puncte. În schimb, gazdele se află în partea inferioară a clasamentului. Bucureştenii ocupă ultimul loc cu doar 9 puncte acumulate. Evoluţia juniorilor A în acest retur dă mari speranţe pentru perioada următoare. Focşănenii au acumulat 10 puncte din 12 posibile. Singura remiză a fost înregistrată în partida de pe teren propriu cu Dinamo, scor 1-1, după ce focşănenii au condus cu 1-0. Dinamo este liderul clasamentului. La juniori B, elevii lui Alin Samoilă au prima şansă în partida cu bucureştenii. În acest moment, LPS Focşani se află după 17 etape pe locul 12 cu 15 puncte acumulate, iar gazdele sunt lanterna roşie cu opt puncte în clasament. Miercuri, în etapa intermediară, LPS Focşani a învins cu 4-0  pe Sport Team Bucureşti. Juniorii B ai LPS Focşani ar puea juca cu formaţia: Glavana – Dediu, Doagă, Pârvu, Tănase – Zaharia, Salaoru, Duca, Marin – Ursu, Florea. Ţinând cont că întâlnesc ocupantele ultimului loc în clasament, echipele de juniori de la LPS Focşani ar trebui să confirme rezultatele obţinute în etapa intermediară şi să se întoarcă cu şase puncte din capitală. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.