Sport

Ce meciuri se joacă în judeţ la final de săptămână

Dan Chiriac
27 mar 2015 526 vizualizări
Superliga Altdorf Tehnik programează azi, de la orele 16.00 meciurile etapei a 13-a u mâine, de la orele 11.00, au loc partidele rundei a 12-a în Liga Grafit Décor

Azi, cu începere de la orele 16.00 au loc partidele rundei a 13-a din cadrul Superligii Altdorf Tehnik. Cel mai interesant meci va fi cel dintre Euromania Dumbrăveni şi AS Suraia, două dintre echipele ce vor juca în play-off şi vor lupta pentru câştigarea campionatului. FC Panciu are prima şansă în duelul de pe teren propriu cu Victoria Gugeşti. Va fi un joc spectaculos, în care fostul atacant al păncenilor, Cătălin Costin, va juca din  postura de adversar. La fel se va întâmpla şi în cazul lui Eugen Ştefan, cel care îmbracă acum tricoul gugeştenilor, după ce a evoluat în liga a treia pentru pănceni. Selena Jariştea va juca cu Unirea Ţifeşti, duminică cu începere de la orele 11.00. Sâmbătă, Voinţa Odobeşti, ocupanta locului patru, joacă în deplasare, cu Voinţa Cîrligele. Meciul se anunţă foarte echilibrat, ambele formaţii având de îndeplinit obiective în finalul acestui campionat. Ultimul joc al rundei va opune AS Cîmpineanca şi FCM Adjud. În clasament, FC Panciu are 30 puncte, fiind urmată de Euromania Dumbrăveni, cu 28 de puncte şi AS Suraia cu 26 puncte. Mâine, cu începere de la orele 11.00, au loc şi partidele din etapa a 12- a Ligii Grafit Decor. Programul meciurilor de duminică este următorul: Viiitorul Bilieşti – Viitorul Vîrteşcoiu, Şoimii Mirceşti - Dinamo Tătăranu, Podgoria Coteşti - Unirea Milcovul, Flacăra Urecheşti –Trotuşul Rugineşti, ASS Victoria Pufeşti - Voinţa Răstoaca, Voinţa Slobozia Ciorăşti –Victoria Vînători. Liderul clasamentului, Şoimii Mirceşti, va avea o misiune grea, pe teren propriu, în faţa unei echipe care încearcă să ajungă pe locurile fruntaşe. Derby-ul rundei este programat la Slobozia Ciorăşti, acolo unde se întâlnesc ocupantele locurilor 3 şi 4 în clasament. Gazdele vor să-şi ia revanşa după ce au pierdut la masa verde primul joc de pe teren propriu din acest an. În liga Grafit Decor, lider este formaţia Şoimii Mirceşti cu 27 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 24 puncte, urmată de Victoria Vânători cu 23 puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.