Sport

România a câştigat la masa verde în faţa Canadei în sferturile de finală

Dan Chiriac
27 mar 2015 730 vizualizări
Echipa naţională de minifotbal a României urma să joace în noaptea de joi spre vineri, cu începere de la orele 3.30, sfertul de finală de la campioantul mondial în compania naţionalei Canadei.

Partida nu a avut loc pentru că naţionala nord-americană nu a ajuns la meci. Canadienii au avut de parcurs un drum de 1.800 de kilometri şi au calculat greşit timpul în care pot ajunge la meciul cu România. Această întâmplare aruncă din păcate o nouă umbră asupra organizării campionatului mondial de minifotbal. Multe naţionale s-au plâns că locurile de disputare a jocurilor sunt situate la mii de kilometri unul de altul. Semifinalele şi finala turneului se vor desfăşura la finalul acestei săptămâni. Mâine sunt programate partide şi în cadrul ligii de minifotbal. Astfel, programul meciurilor este următorul: ora 14.30  Amicii - Fabrica de imagine (play-out), ora 15.15  Arena - ACS Mausoleul Mărăşeşti (play-off), ora 16.00   Flux DiaCarn – Voinţa Deep Serv, ora 17.00  Pamiro Construct – Sanorom ora 17.45  Jess Caffe - Pro As Company (play-out), Altdorf Tehnik stă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.