Sport

LPS Focşani a câştigat Cupa oraşelor la handbal

Dan Chiriac
3 mar 2015 935 vizualizări
Echipa pregătitiă de Lucian Tucan a învins în turneul de la Tecuci

Echipa de handbal de la Liceul cu Program Sportiv a câştigat Cupa Oraşelor. Întrecerea rezervată juniorilor IV(copii de clasele 5-6), a adunat la start cinci echipe: CSS Tecuci, LPS Focşani, LPS Iaşi, LPS Suceava şi Universitatea Suceava. “Echipa noastră a avut o comportare foarte bună, câştigând turneul cu trei victorii şi un rezultat de egalitate”, ne-a spus profesorul Lucian Tucan. Rezultatele înregistrate de o formaţia focşăneană au fost: 11-7 cu LPS Iaşi, 18-6 cu LPS Suceava, 17-13 cu Universitatea Suceava şi 12-12 cu CSS Tecuci. După trei turnee, în clasamentul general, pe primul loc se află LPS Iaşi. Aceasta este urmată de Universitatea Suceava şi LPS Focşani. Lotul echipei focşănene este format din următorii jucători: Florin Nichitelea, ion Cosma, Dragoş Cabalortă, Cosmin Duţulescu, Florin Arbuni, RăzvanGheorghiţă, Gabriel iorga, Robert Palcău, Vlad Berheci, Dorin Simică, Răzvan Boghean, Eduard Duţulescu, Nenad Mijalcovic, Răzvan Seitan şi Andrei Vlăsceanu.


Selecţie la fete

Secţia de handbal fete de la LPS Focşani face selecţie. Programul de antrenamente este în fiecare zi de luni şi miercuri, între orele 14.00-15.00 la sala LPS şi sâmbătă între orele orele 09.30-11.00. Locul de desfăşurare este sala de sport de la LPS Focşani. Selecţia este efectuată de profesorii Doina Ene  şi Loredana Pavel. Cei interesaţi pot obţine relaţii la telefoanele: 0721 369 985, 0765 863795, 0721 365 114. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
gabriel iorga, acum 3261 zile, 28 minute, 55 secunde
Gabriel iorga este cel ai bun din echipa
vasile iordache, acum 3340 zile, 2 ore, 58 minute, 21 secunde
Bravo ma, ai reusit si tu ceva, era timpul sa faci performanta, Succes
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.