Sport

Odobeştiul şi Gugeştiul deschid sezonul în fotbalul judeţean

Dan Chiriac
3 mar 2015 619 vizualizări
Restanţa Voinţa Odobeşti - Victoria Gugeşti are loc duminică

Superliga Altdorf Tehnik va programa duminică primul meci din 2015. Cu începere de la orele 11.00 se vor întâlni Voinţa Odobeşti şi Victoria Gugeşti. Iniţial, partida trebuia să aibă loc sâmbătă, dar gazdele au solicitat amânarea sa cu 24 de ore pentru a permite disputarea semifinalelelor şi finalelor la Cupa Green Garden. Ambele echipe au convenit să joace partida duminică. Prima etapă din Superliga Altdorf Tehnik are loc pe 14 martie, cu începere de la orele 15.00, iar o zi mai târziu este progrmată să se reia şi liga a cincea. Partidele etapei a zecea vor avea loc cu începere de la orele 11.00. În această primăvară vor fi programate şi trei etape intermediare, în condiţiile în care la finalul anului trecut au fost amânate mai multe runde. Ultima etapă a Superligii se va juca pe 7 iunie. Selena Jariştea a anunţat că se retrage din retur, din motive financiare. În aceste condiţii, în retur, patru echipe vrâncene se vor lupta pentru calificarea la barajul de promovare în liga a treia. FC Panciu, Euromania Dumbrăveni, AS Suraia şi Voinţa Odobeşti par echipele ce pot ajunge pe primul loc la finalul campioantului. Totul se va decide în play-off, acolo unde primele patru clasate la finalul sezonului regulat vor juca fiecare cu fiecare, în partide tur-retur. Prima clasată la finalul play-poff-ului va reprezenta Vrancea la barajul de promovare. FC Panciu are în acest moment cinci puncte avans în clasament faţă de Euromania Dumbrăveni. Campionatele de juniori A1, B1 şi C se vor relua în prima săptămână din luna aprilie, iar cele de juniori D şi E în ultimul week-end din luna martie. Campioanele judeţene vor trebui transmise Direcţiei de Competiţii din cadrul FRF în lunile mai şi iunie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.