Sport

Liga de minifotbal programează derby-urile din prima etapă

Dan Chiriac
2 mar 2015 611 vizualizări
Voinţa Deep Serv şi Doctor GSM se vor duela în prima etapă a play-off-ului

Două din candidatele la câştigarea ligii de minifotbal se vor întâlni în prima etapă a play-off-ului. Tragerea la sorţi a stabilit ca duelul direct să aibă loc pe 15 martie. Liga de minifotbal Vrancea va demara sezonul de primăvară în 15 martie cu jocurile din play-off şi play-out. Primele 8 echipe clasate la sfârşitul turului de campionat vor participa în play-off-ul competiţiei (7 etape), urmând ca locurile 1-6 să se califice în Grupa Finală (5 etape) pentru desemnarea campioanei sezonului 2014-2015. Echipele calificate în play-off vor pleca cu zestrea de puncte acumulată la finalul turului de campionat, iar în Grupa Finală cu un clasament al jocurilor directe din tur şi play-off. În acest moment clasamentul arată astfel:  Voinţa Deep Serv 41 p, Sanorom Boloteşti 37, Flux DiaCarn 34, Arena 33, Pamiro Construct 33, Dr.Gsm&Global Proiect 28, Dan San Marasesti 26 şi Auto ZBR 25p.  Tot în prima etapă a play-off-ului se vor mai disputa partidele: Arena-Auto ZBR, o reeditare a sfertului de finală de la Cupa Firmelor, Dan San Mărăşeşti – Sanorom Boloteşti, chiar finala mică a turneului de la Sala Polivalentă şi Flux Dia Carn – Pamiro Construct. Liga de minifotbal Vrancea se află în acest moment pe locul 26 în Clasamentul Naţional, în urcare 8 poziţii faţă de sezonul trecut. Campionatul local de minifotbal a fost repartizat la Campionatul Regional în regiunea Nord-Est alături de campionatele din Iaşi, Bacău, Neamţ, Vaslui, Paşcani (Iaşi), Vatra Dornei (Suceava),Braşov, Galaţi şi Suceava. Turneul de calificare pentru Campionatul Naţional se va desfăşura la Iaşi în perioada 19-21 iunie. Locul 26 în clasamentul naţional, ocupat în acest sezon de campionatul local de minifotbal din Vrancea, a adus un loc suplimentar la Campionatul Regional. Astfel alături de viitoarea campioană va participa şi vicecampioana sezonului 2014-2015.  Faza locală a Cupei României se va desfăşra în perioada 26 aprilie – 17 mai. Vor participa toate echipele din cele două ligi. Turul preliminar al cupei va aduce faţă în faţăt în jocuri tur-retur primele 8 echipe din Liga 2 şi cele 8 echipe din play-out-ul Ligii 1. Învingătoarele vor participa pentru calificarea în grupele Cupei României.  (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.