Sport

Meci de antrenament pentru echipa de handball

Dan Chiriac
1 mar 2015 845 vizualizări
CSM Focşani 2007 -CSU Tîrgovişte 49-15 (27-8) u focşănenii au primit şi o veste proastă la final de săptămână: contracandidata sa la locul secund, HCM Piteşti, a învins în deplasare, chiar pe terenul liderului

CSM Focşani a câştigat la pas meciul jucat sâmbătă dimineaţă în faţa echipei din Tîrgovişte. A fost doar un meci de antrenament, în partida oficială, din etapa a 19-a a seriei A a diviziei A la handbal masculin. Oaspeţii, cu doar o victorie de la începutul campionatului până acum, nu au pus nicio problemă focşănenilor care au meritul de a fi abordat cu seriozitate un joc ce se anunţa foarte uşor pentru ei. Au înscris aproape un gol pe minut în prima repriză, chiar dacă profesorul Viorel Ciubotaru a rulat aproape tot lotul de jucători pe care i-a avut înscrişi pe foaie. În partea a doua, gazdele au mai slăbit, uşor, presiunea pe adversari şi au marcat de doar 22 de ori, faţă de 27 de goluri în prima repriză. Au evoluat formaţiile: CSM Focşani 2007: Rusu, Cloşcă, Ungureanu – Sîsîeac, Gramatic, Vasilache -2, Rotaru -6, Nelu -5, Gheorghe -2, Iordache -6, Popa -5, Neaţă -4, Mocanu -7, Ştefan -4, Năstăsie -5, Smeu -3. CSU Tîrgovişte: Tănase, Tureac, Cotcoruş, şerbănescu, Neacşu, Miculea, Andrei Moşteanu, Bucur, Dumitrescu, Ionescu, Matei, Mihalcea, Neagu, Hrişcă, Cîrstea.

Focşănenii au nevoie de cel puţin trei goluri

În etapa viitoare, CSM Focşani va întâlni în deplasare pe CS De la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, ultima clasată. Focşănenii au primit şi o veste proastă la final de săptămână. Contracandidata sa la locul secund, HCM Piteşti, a învins în deplasare, chiar pe terenul liderului, CSM Ploieşti. Piteştenii au învins cu 25-24 şi păstrează avansul de trei puncte faţă de echipa pregătită de Viorel Ciubotaru. Considerând că ambele echipe nu se vor încurca până la meciul direct, din etapa a zecea a returului, atunci, focşănenii vor avea nevoie de o victorie la cel puţin trei goluri în partida cu piteştenii, pentru a o devansa în clasament la rezultate directe. În acest moment, în seria est a Diviziei A, CSM Ploieşti are 48 de puncte, fiind urmată de HCM Piteşti cu 42 de puncte. CSU Galaţi, CSM Focşani şi Poli Iaşi au câte 39 puncte, dar focşănenii au victorii directe atât cu gălăţenii cât şi cu formaţia din Iaşi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.