Sport

Dueluri tari la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
30 ian 2015 555 vizualizări
Partidele din sferturile de finală au loc azi, la Sala Polivalentă, cu începere de la orele 15.00 u mâine se joacă partidele de la Cupa Fair-Play

Sferturile de finală ale Cupei Firmelor la minifotbal se vor desfăşura azi, cu începere de la orele 15.00. Primul joc de la Sala Polivalentă va fi şi cel mai echilibrat, cel dintre Sanorom Boloteşti şi Doctor GSM/Global Proiect. Echipa manageriată de Romică Corozanu a terminat grupa A pe prima poziţie şi are prima şansă în jocul de azi. Numai că, Doctor GSM/Global Proiect a dovedit de fiecare dată că se poate lupta de la egal la egal cu orice adversar, indiferent de valoarea sa. Iar surpriza produsă în urmă cu două săptămâni în faţa celor de la Voinţa Deep Serv arată că echipa manageriată de Sabin Voicu şi Florin Măzăreanu poate încurca socotelile şi celor de la Sanorom. Va fi un meci deschis oricărui rezultat, la fel ca şi întâlnirea dintre Auto ZBR şi Arena. Şi aici, prima echipă este favorită pe hârtie, dar va trebui să confirme pe teren acest statut.

Rezultate şi pronosticuri

Arena, echipa manageriată de fostul viceprimar al Focşaniului, Neagu Nistoroiu, a ocupat prima poziţie în clasamentul grupei B până în ultima etapă, când a pierdut cu 2-0 în faţa celor de la Voinţa Deep Serv şi a căzut până pe poziţia a treia. Auto ZBR are un lot foarte puternic, cu jucători care evoluează în liga a doua sau a treia. Dan San Mărăşeşti şi Voinţa Deep Serv au prima şansă în partidele cu DPD Courier şi Pamiro Construct. Partidele vor avea prelungiri în cazul unor rezultate de egalitate. Se vor juca două reprize de prelungiri, iar în cazul în care egalitatea se va menţine se vor executa lovituri de departajare. La Cupa Fair-Play, cele mai echilibrate meciuri sunt cele dintre Soveja – GS Mobile şi Amicii –Pinola. Liderul clasamentului, Hunters, va sta în această etapă. Dacă Hunters şi Amicii sunt favorite pentru calificarea în semifinale, lupta pentru poziţiile 3 şi 4 se dă între trei echipe: Soveja, GS Mobile şi Poliţia. Chiar dacă au doar şase puncte, poliţiştii au avantajul victoriilor directe cu ambele contracandidate şi un program relativ uşor pe final. Rămâne de văzut dacă nu va apărea o altă surpriză în lupta pentru locul patru din rândul altor echipe ca 22 Grade sau Pinola. (Dan CHIRIAC)

Programul meciurilor:
Cupa Firmelor
Sâmbătă:
15.00 Sanorom Boloteşti – Doctor GSM/Global Proiect
16.10: Auto ZBR – Arena
17.20: Pamiro – Voinţa Deep Serv
18.30: DPD Courier – Dan San
Cupa Fair-Play
Duminică:
13.00: Pensiunea Leonardo - 22 Grade
14.10: Soveja-GS Mobile
15.20: Finanţe- Victoria Tecuci
16.30: Poliţia- Royal Cafe
17.40: Amicii -Pinola


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.