Sport

Veste bună pentru fete

Ziarul de Vrancea
26 ian 2015 405 vizualizări
Spania vine fără cea mai bună jucătoare, Carla Suarez, la FedCup,

Cea mai valoroasă jucătoare de tenis a Spaniei, Carla Suarez Navarro (17 WTA), nu va participa la meciul cu Romania programat în primul tur al Grupei Mondiale II din Fed Cup, din cauza problemelor fizice şi a planificării calendarului ei, a anunţat Conchita Martinez, căpitanul echipei iberice.  Rolul de lider al echipei Spaniei pentru meciul de la Galaţi, din 7 şi 8 februarie, va fi preluat de Garbiñe Muguruza (24 WTA).  Carla Suarez a precizat că problemele recurente de la cotul drept, la care a fost operată de două ori, şi durerile care au apărut în timpul turneului Australian Open o împiedică să joace la nivel maxim, iar programul încărcat al WTA permite doar perioade scurte de odihnă şi recuperare.

''Regret profund că nu pot fi alături de colegele mele în viitorul meci din Fed Cup şi urez echipei Spaniei, tuturor coechipierelor şi căpitanului nostru, Conchita, mult noroc şi forţă în acest meci'', a declarat Suarez, cap de serie 17 eliminat la Australian Open din primul tur, de Carina Witthöft (Germania), cu 1-4, 1-6. Muguruza regretă absenţa Carlei Suarez pentru meciul cu Romania, care în schimb se va baza pe cele mai bune jucătoare ale sale, Simona Halep şi Irina Begu: “Fără Carla ne va fi greu în primul tur din Fed Cup cu Romania, unde ar putea juca Halep şi Begu, ambele cu o evoluţie foarte bună. Va fi complicat, dar aştept să văd cum vor merge lucrurile. Mă voi concentra să caştig meciurile mele şi chiar la dublu, dacă va fi nevoie''., a spus Garbiñe.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.