Sport

Un pas pană la centură

Ziarul de Vrancea
21 dec 2014 503 vizualizări
Boxerul roman Jo Jo Dan l-a învins pe canadianul Kevin Bizier şi va lupta pentru titlul mondial IBF la categoria semimijlocie

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, l-a învins, sambătă dimineaţă, pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Jo Jo Dan s-a impus prin decizia a doi arbitri judecători: 114-113 şi 115-112, cel de-al treilea acordandu-i victoria canadianului  cu 114-113. Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deţinut de englezul Kell Brook. Romanul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, cand s-a impus la puncte în faţa canadianului, obţinand centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.
După victoria asupra lui Bizier, Ionuţ a spus că este dispus să-i ofere o revanşă  canadianului, dar după ce va boxa cu campionul IBF: "A fost un meci foarte dificil. Kevin este un luptător. Am făcut tot ce am putut în ring. Cred că am controlat ostilităţile. Kevin s-a schimbat mult de la primul meci. S-a mişcat mult şi m-a surprins prin acest lucru. M-a prins, dar mi-am revenit şi am reacţionat puternic. Şi-a consumat toată energia ca să mă doboare. Bineînţeles că aş lupta din nou cu Kevin Bizier, dar mai întai vreau să boxez cu Kell Brook. Sper că vom avea un meci pasionant, cum a fost acesta", a spus Ion Ionuţ.
La randul sau, Kevin Bizier a avut ceva împotriva arbitrilor judecători: "La rundele în care situaţia a fost echilibrată punctele s-au dus la Jo Jo. Ştiam că trebuie să caştig acele ultime două runde şi cred că l-au considerat pe el învingător. Cand l-am lovit pe Jo Jo în runda a şaptea m-am rănit la mana dreaptă. În acele momente boxam cu o mană. Să fim din nou adversari. De ce nu? Primele două meciuri au fost stranse. Nu ştiu de ce, dar arbitrii-judecători par să îi dea lui punctele la rundele echilibrate", a spus Bizier.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.