Sport

Cei mai buni sportivi vranceni premiaţi azi la Gala Sportului

Dan Chiriac
17 dec 2014 1111 vizualizări
Evenimentul începe la orele 18.00, la Sala Balada u atletul Vlad Dulcescu şi trăgătorul Alin Năstasă sunt cei mai buni sportivi ai judeţului

Cei mai buni sportivi vranceni vor fi premiaţi azi în cadrul Galei Sportului Vrancean. Pe primul loc, la egalitate de puncte, s-au situat în ierarhia pe anul 2014 atletul Vlad Dulcescu şi trăgătorul Alin Năstasă. Cei doi au reuşit rezultate deosebite în acest an. Alin Năstasă este pentru a doua oară pe primul loc în clasamentul sportivilor vranceni, după ce a ocupat această poziţie şi în 2012. Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ai anului 2014, în cadrul Galei Sportului Vrâncean, se va desfăşura la Sala Balada din Focşani, azi, de la orele 18.00. În cadrul festivităţii vor fi premiaţi laureaţii sportului la nivelul judeţului Vrancea, în baza performanţelor obţinute la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale în anul 2014. Astfel vor fi premiaţi, în ordine, sportivii de la discipline olimpice, sportivii de la disciplinele neolimpice, antrenori, directori/preşedinţi ai cluburilor sportive, asociaţii judeţene pe ramură de sport, jocuri sportive: seniori, juniori şi copii, dar şi tinerele talente ale sportului judeţean. Atmosfera va fi întreţinută cu un recital de colinde, demonstaţii de gimnastică, judo, karate şi dans sportiv. În top 10 se află şi doi atleţi de la CSS Adjud.  SC Vrancart SA a decis să ofere o sumă de bani pentru atleţii adjudeni care au intrat în top, respectiv Petruţa Rotaru pe locul şase şi George Cătălin Zaharia pe locul opt. Alături de ei va fi premiat şi Mario Dobrescu, de la clubul CS Atletic Adjud. Sportivul pregătit de profesorul Gheorghe Catrinescu este campion naţional la copii în acest an. Premierea oferită de societatea adjudeană vine să întregească lista sportivilor recompensaţi, în condiţiile în care Consiliul Local Focşani nu poate premia atleţii din alte oraşe. După cum se ştie, consilierii din Focşani au aprobat alocarea sumei de 10.000 de lei pentru premierea sportivilor şi antrenorilor vrânceni cu rezultate remarcabile în anul 2014. Pe lista sportivilor focşăneni premiaţi se vor mai afla Ionuţ Victoraş Dogaru  - atletism şi Constantin Zaharia – tir, Alexandru Şoldănescu – tir, Ana Maria Puiu - gimnastică, Cosmin Isofache – taekwondo, Cornel Andrieş - judo. La sporturi neolimpice vor fi premiaţi: Mihai Radu – karate, Andreea Arginteanu – karate, Alexandru Savin – rugby, Ionuţ Acsinte – şah şi George Osache – culturism, Claudia Manta şi Andrei Dumitrescu – dans, Antrenorii acestor sportivi vor primi câte 100 de lei. Fetele, campioane naţionale la fotbal feminin, vor fi premiate de AJF Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.