Sport

CSM Focşani merge la Bicaz pentru o nouă victorie

Dan Chiriac
28 nov 2014 564 vizualizări
Cimentul Bicaz - CSM Focşani, în Divizia A de handbal masculin, azi, de la orele 13.00

CSM Focşani 2007 va juca azi o nouă partidă în cadrul Diviziei A de handbal masculin. Focşănenii se vor deplasa în judeţul Neamţ pentru partida cu Cimentul Bicaz. Elevii antrenorului Viorel Ciubotaru sunt marii favoriţi ai jocului de azi, în condiţiile în care gazdele s-au format abia la începutul acestui campionat şi nu au acumulat decat un singur punct în clasament. De altfel, Cimentul Bicaz se află pe penultimul loc în ierarhie, devansand doar formaţia Vicov Bucovina. Focşănenii se află în acest moment pe poziţia a patra cu 21 de puncte, la egalitate cu HC Piteşti. După înfrangerea suferită marţi pe teren propriu în faţa celor de la CSM Ploieşti, focşănenii au rămas la şase lungimi distanţă de primul loc în clasament. În meciul cu CSM Ploieşti, focşănenii au fost la un pas să furnizeze surpriza etapei în Divizia A de handbal masculin, dar cateva greşeli în atac au costat-o în cele din urmă. CSM Ploieşti a arătat prin jocul său că este cea mai bună echipă care a evoluat în ultimul an în Sala Polivalentă şi s-au impus cu 26-24. Pentru partida de azi, formaţia CSM Focşani 2007 va fi următoarea: Cloşcă, Rusu, Ungureanu – Gramatic, Vasilache, Sîsîeac, Şaitan, Rotaru, Nelu, Tănase, Smeu, Neaţă, Popa, Mocanu, Năstăsie. Focşănenii vor continua să joace şi în luna decembrie, cand sunt programate trei etape. Astfel, CSM Focşani 2007 va juca pe teren propriu cu HC Buzău pe 6 şi 20 decembrie şi în deplasare, urmand ca pe 13 decembrie să aibă etapă de pauză. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.