Sport

Naţionala României de minifotbal a debutat cu dreptul la mini-EURO

Dan Chiriac
27 nov 2014 681 vizualizări
Emilian Chivu, singurul focşănean prezent în lot, a jucat câteva minute, chiar în momentul în care românii au deschis scorul în partida cu Slovenia u azi, de la orele 20.00, România întâlneşte Grecia, în direct la postul TV Sport.ro

România, campioana ultimelor patru ediţii de la Campionatul European, a debutat cu dreptul la mini-EURO 2014. Naţionala ţării noastre a învins cu scorul de 2-1 reprezentativa Sloveniei. Meciul, care a putut fi urmărit în direct pe postul de televiziune Sport.ro a fost echilibrat, ambele echipe având ocazia de a deschide scorul. Românii au trimis primii mingeaîn bară prin Răzvan Radu, dar slovenii au egalat la acest capitol la începutul reprizei secunde. Intrarea pe teren a focşăneanului Emilian Chivu a fost de bun agur. Românii au deschis scorul chiar în momentul în care Chivu se afla pe teren. Călugăreanu a marcat în minutul 31. Răzvan Radu a dus scorul la 2-0, cu patru minute înainte de final, pentru ca slovenii să reducă din diferenţă la ultima fază a meciului. Emilian Chivu, căpitanul echipei Voinţa Deep Serv Focşani a debutat oficial în naţionala României. Selecţionerul naţionalei de minifotbal a României, Tiberiu Lajos, a folosit următorul lot: Popa Cristian (AS WMTGiroc Timişoara), Rădulescu Bogdan (AS Ploieşti 2010) portari, Constanda Nicolae (MAV Sports Timişoara), Popa Mircea (Juventus Sibiu), Bărăgan Gheorghe (AS Ploieşti 2010),Tănase Gabriel (Marca Înregistrată Sibiu), Radu Răzvan (Design Construct Braşov), Burciu Radu (Design Construct Braşov), Nicolin Miroslav (MAV Sports Timişoara), Emilian Chivu (Voinţa Deep Serv Focşani), Călugăreanu Adrian (AS WMT Giroc Timişoara), Iacob Alin (Consiliul Judeţean Buzău),Crăciun Cosmin (Bentel Sistem Cluj), Vîlceanu Ovidiu (MAV Sports Timişoara).

Calificarea practic asigurată

Cu victoria obţinută ieri la prânz, naţionala României şi-a asigurat în mare măsură calificarea în optimile de finală a întrecerii. Aseară, după închiderea ediţiei noastre, naţionala României a întâlnit Lituania. Azi, de la orele 20.00, de asemenea în direct pe Sport. Ro, românii vor juca cu Grecia. Primele două clasate la finalul jocurilor din grupe se vor califica direct în optimi. De asemenea, patru din cele şase ocupante ale locurilor trei în grupele întrecerii vor merge în faza eliminatorie. România, campioana ultimelor patru ediţii, nu ar trebui să aibă emoţii până în fazele eliminatorii, unde ar trebui să se bată pentru medalii cu reprezentativele Croaţiei, Montenegru şi Spaniei. Fazele eliminatorii vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, urmând ca finalele să se dispute duminică seara. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.