Sport

Judoka Cornel Andrieş, medaliat cu bronz la naţionale

Dan Chiriac
25 nov 2014 760 vizualizări
Acesta s-a clasat pe locul trei în întrecerile de ne-waza u Asociaţia Judeţeană de Judo Vrancea a câştigat Memorialului “Aurel Cîmpeanu”

Judoka Cornel Andrieş, legitimat la CSM Focşani 2007, a reuşit o performanţă remarcabilă la Campionatul naţional de Ne Waza. Întrecerile au avut loc sâmbătă şi duminică la Iaşi. Concurând la 66 kg, elevul profesorului Stănică Grosu, născut la 27 iulie 1998, a câştigat medalia de bronz la U 23. Sportivul şi-a confirmat talentul cu care a mai reuşit rezultate deosebite în acest an ca şi în anii anteriori. Cornel Andrieş a mai câştigat o medalie de bronz la această competiţie, dar cu Liberty Oradea, pentru care a fost împrumutat în situaţia în care CSM Focşani 2007 nu a avut echipă pentru competiţie.

Asociaţia Judeţeană de Judo Vrancea, locul I la Memorial

Memorialul “Aurel Cîmpeanu”, desfăşurat sâmbătă la Sala Polivalentă din Focşani, a fost câştigat de echipa Vrancei, ce a concurat sub denumirea Asociaţiei Judeţene de Judo Vrancea. La acesta competiţie au fost prezente 39 de cluburi de judo, 5 din străinatate şi 34 din România. Numărul total al sportivilor prezenţi a fost 374. Clasamentul final a fost:  Locul I Asociaţia Judeţeană de judo Vrancea,  Locul II Royal Bacău,  Locul III CSM-CSS Ploieşti. Câştigătorul turneului internaţional open a fost sportivul Mircea Croitoru de la clubul de judo CSM Bacău. Toţi participanţii, inclusiv din ţările prezente, Bosnia, Bulgaria şi Moldova, s-au declarat încântaţi de evenimentul organizat de compania UMO Serv împreună cu Asociaţia Judeţeană de Judo Vrancea. Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa fostei campioane olimpice Alina Dumitru, multiplă medaliată la campionatele europene şi mondiale de judo. Aceasta a venit la Focşani alături de trei elevi ai săi de la clubul Steaua Bucureşti. De asemenea, unul dintre cei mai buni judoka din Focşani, Adrian Croitoru, a fost lângă organizatori, la invitaţia omului de afaceri Marius Ulmeteanu. Lumea judo-ului din Focşani a reuşit sâmbătă să ducă la bun sfârşit o competiţie organizată în memoria unuia dintre pionerii judo-ului din Focşani, regretatul Aurel Cîmpeanu. Actualii antrenori de la secţiile de judo din oraş, Stănică Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu, Iulian Surlă, Adrian Moldoveanu, Silviu Renţean dar şi foşti antrrenori de pe vremea lui Aurel Cîmpeanu, au contribuit la buna derulare a competiţiei. (D. CHIRIAC)
 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
Sorin, acum 3427 zile, 17 ore, 22 minute, 13 secunde
Felicitari sportivilor nostri! Sunteti cei mai buni! Felicitari Umo Serv pentru organizarea unor astfel de actiuni!
VERA, acum 3429 zile, 16 ore, 17 minute, 42 secunde
Vrancea a fost echipa nr 1 la memorial,clasa antrenorilor nostri s-a vazut inca o data. Multumiri tuturor!
marian, acum 3429 zile, 16 ore, 25 minute, 4 secunde
Antrenorii speciali determina rezultatele de exceptie! Felicitari tuturor.
Narcis, acum 3430 zile, 3 ore, 22 minute, 16 secunde
O competitie unica la noi in oras. Felicitari sportivilor nostri! Sunteti cei mai buni!
parinte, acum 3430 zile, 22 ore, 39 minute, 50 secunde
Intr-o lume atat de agitata si de preocupata de propriile probleme, cineva se gandeste si la copii nostri. Multumim organizatorilor si speram la cat mai multe evenimente de acest fel.
Valentina, acum 3431 zile, 6 ore, 8 secunde
Iata ca judoul vrancean produce permanent valori,dar acestia pleaca la alte cluburi odata cu cresterea in categorie. De ce nu se face ceva,nu se pot gasi solutii pentru ca acestia sa ramana la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.