Sport

Răducioiu se întoarce cu pretenţii

Ziarul de Vrancea
21 nov 2014 539 vizualizări
După ce a părăsit selecţionata U17, tehnicianul vrea să se reangajeze deşi postul este ocupat de Bogdan Vintilă

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, iwei, într-o conferinţă de presă, că fostul selecţioner al reprezentativei sub 17 ani, Florin Răducioiu, l-a sunat după trei săptămani de la plecarea de la echipă pentru a-i cere să-l reangajeze. "Am fost dezamăgit de reacţia pe care a avut-o la momentul respectiv, mai ales că nu avusese deloc dreptate. A fost decizia lui de a pleca de la federaţie, pentru a da curs unei invitaţii din Australia. După două-trei săptămani şi-a dorit să se întoarcă şi i-am spus că sunt aceleaşi condiţiile", a spus Burleanu.
După ce a calificat echipa naţională la Turul de Elită, Florin Răducioiu a decis să părăsească reprezentativa sub 17 ani pentru a se alătura unui proiect al AC Milan în Australia. Răducioiu declara, după plecare, că Răzvan Burleanu a făcut tot posibilul pentru a-l îndepărta de la echipa naţională. Pe de altă parte, Răzvan Burleanu a afirmat că noii selecţioneri de la echipele sub 17 ani şi sub 21 de ani, Bogdan Vintilă, respectiv Mihai Teja, sunt doi tehnicieni foarte valoroşi. "Sunt doi antrenori tineri şi foarte valoroşi. Sunt doi oameni pe care i-am cunoscut bine în ultima perioadă de timp şi îi apreciez foarte mult. După decizia domnului Florin Răducioiu de a pleca de la naţionala sub 17 ani, Comisia Tehnică a analizat şi cred că a luat cea mai bună poziţie în cazul lui Bogdan Vintilă. Alegerea lui reprezintă soluţia ideală pe care o avem la acest moment. El îi cunoaşte foarte bine pe aceşti puşti foarte talentaţi pe care îi avem în momentul de faţă, cu unii dintre ei avand posibilitatea să lucreze deja", a completat Burleanu.
Echipa Under 17 ani s-a calificat în Turul de Elită pentru calificarea la Campionatul European din 2015, urmand să dispute meciurile în primăvara anului viitor. Ea se află în urna a doua valorică, iar tragerea la sorţi va avea loc pe 3 decembrie. Vor fi formate opt grupe a cate patru echipe. La Campionatul European se califică formaţiile de pe primul loc şi şapte  din cele opt de pe locul doi. Cu aceeaşi ocazie, Răzvan Burleanu a mai anunţat, că tehnicianul Doru Isac nu mai este antrenorul reprezentativei under 19 a Romaniei. "Am avut o discuţie mai largă cu Doru Isac. El nu mai este antrenorul echipei sub 19 ani. Este o persoană foarte bine pregătită, dar rezultatele sunt cele care te susţin. Cat timp ai rezultate şi confirmi, rămai. Totuşi, prezenţa lui Doru Isac a adus o valoare adăugată la FRF, pentru că a lucrat afară. El a redactat foarte multe materiale care vor fi implementate în sistemul unitar de pregătire", a spus Burleanu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.