Sport

Alexandra Ungureanu & CRUSH la Memorialul ”Aurel Cîmpeanu” la judo

Dan Chiriac
20 nov 2014 698 vizualizări
Invitaţii speciali ai evenimentului sunt sportivii Alina Dumitru şi Adrian Croitoru, dar şi Alexandra Ungureanu & CRUSH u intrarea este liberă u evenimentul începe sâmbătă, la orele 9.00

Sâmbătă, începând cu ora 9.00, va avea loc la Sala Polivalentă din Focşani ediţia cu numărul XII a Memorialului ”Aurel Cîmpeanu” la judo. Turneul este organizat în memoria unui maestru al judo-ului vrâncean şi românesc - antrenorul Aurel Câmpeanu care, cu talentul şi priceperea sa, a creat adevăraţi campioni care au devenit unii dintre cei mai reprezentativi sportivi din domeniu. Memorialul este organizat ca şi în ultimii ani de compania UMO Serv alături de sponsorii Artifex, Pandora Prod, şi Grupul de Companii Premium Porc, beneficiind şi de sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vrancea, Asociaţia Judeţeană de Judo, CS Ju-San, CS Unirea şi ACS Nidan. „Pentru acest an, organizatorul UMO Serv împreună cu sponsorii şi toţi cei implicaţi doresc să facă unul dintre cele mai importante evenimente sportive vrâncene din anul 2014. Ne-am propus să creştem şi mai mult anvergura turneului de Judo destinat băieţilor din categoriile de vârstă U12, U14 şi U16 ani. Astfel, în premieră pentru ediţia actuală, în cadrul Memorialului va avea loc şi un turneu internaţional de judo cu sportivi din România, Republica Moldova, Serbia, Bosnia Herzegovina şi Bulgaria. O altă premieră este şi organizarea unui turneu de judo pentru fete, dar şi competiţia de tip open destinată sportivilor U21 de ani”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. Invitaţi speciali ai organizatorilor sunt campioana olimpică Alina Dumitru, multiplă medaliată la campionatele europene şi mondiale de judo, cât şi Adrian Croitoru, unul dintre cei mai importanţi si medaliaţi judoka pe care Vrancea i-a oferit acestei arte. Atmosfera de competiţie şi de fair-play specifică judo-ului va fi completată artistic de un mini-recital Alexandra Ungureanu & CRUSH. Intrarea este liberă pentru toţi cei care sunt pasionaţi de judo, dar şi pentru cei împătimiţi ai sportului în general. UMO Serv vă invită la Memorialul ”Aurel Cîmpeanu” la judo ediţia a XII-a, un spectacol sportiv de cea mai înaltă calitate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
claudia, acum 3435 zile, 11 ore, 35 minute, 30 secunde
Prezenta trupei Crush si a Alexandrei Ungureanu, a fost o surpriza de care copiii s-au bucurat f. tare si care i-au ajutat sa se detensioneze de stresul competitiei.
gabriel, acum 3436 zile, 7 ore, 48 minute, 13 secunde
Felicitari celor care au avut initiativa de a organiza acest eveniment, in memoria marelui maestru al judo-ului vrancean. BRAVO!!
alexandru, acum 3438 zile, 23 ore, 8 minute, 3 secunde
Felicitari antrenorilor,organizatorilor si celor care au ajutat sa aiba loc acest turneu!
geo vasilescu, acum 3441 zile, 5 ore, 37 minute, 59 secunde
Am fost elevul lui nea Aurica la sala de judo din sud cand eram in liceu,era o persoana deosebita,un foarte bun profesionist si iubea mult copiii. E foarte bine ca s-a gandit cineva sa faca acest citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.