Sport

Mureşan: “Aş fi vrut să stau şi eu cat Rusescu”

Ziarul de Vrancea
20 nov 2014 441 vizualizări
Totuşi, mijlocaşul de la ASA spune că se va apăra dacă va fi dat în judecată în civil

Mijlocaşul Gabriel Mureşan (ASA Targu Mureş) a declarat, joi, că se va apăra dacă va fi acţionat în judecată de atacantul stelist Raul Rusescu, pe care l-a lovit cu cotul în figură la meciul direct din Liga I, precizand încă o dată că nu a vrut să-şi accidenteze adversarul. "I-am dat un SMS imediat după şi l-am şi sunat a doua sau a treia zi, dar nu mi-a răspuns. Am înţeles de la apropiaţi că ar fi supărat pe mine şi că nu vrea să vorbească cu mine. I-am scris în SMS că îl ajut cu ce are nevoie. Nu mi-a răspuns. Dacă se va ajunge la instanţe civile, eu ce pot să fac decat să mă apăr? Nu pot să fac altceva. Dar încă o dată îmi cer scuze. Nu a fost nici cea mai mică intenţie să-l lovesc. Dar acum ce să fac? Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş mai fi sărit la mingea aia şi cu asta s-ar fi terminat totul. M-am uitat şi eu la reluări şi se vede urat. Arbitrul Istvan Kovacs nu m-ar fi iertat dacă ar fi văzut intenţie şi duritatea loviturii. Sunt sigur că dacă eram eu cel lovit nu se mai scria nimic despre asta", a spus Mureşan, la Sport.ro.
Fotbalistul ardelean consideră că suspendarea iniţială de 16 etape pe care a primit-o după meciul cu Steaua i se pare exagerată şi a adăugat că ar fi fost de acord să nu joace atat timp cat nici Rusescu nu o face."Dacă era după regulament aş fi fost de acord să stau o lună-două, dar nu 16 etape, să pierzi trei-patru luni. Cand revine el atat ar putea să stea şi jucătorul care l-a accidentat, să zicem o lună. Mi-aş dori foarte mult să revină, să poată să joace, dar nu depinde mine şi nici de el, ci de recuperare", a afirmat el.
Referindu-se la o fază similară, din meciul amical Romania - Danemarca, Mureşan a declarat că este convins că nici Lucian Sanmărtean nu a vrut să-l lovească în figură cu cotul pe danezul Lucas Andersen. "Să fim sinceri, ce, Sanmărtean a vrut să lovească? Nu a vrut, a fost un contact, dar sunt sigur că nici el nu a vrut să lovească. Nici la Sanmărtean arbitrul nu a dat roşu.

Vor mai fi accidentări din astea o grămadă", a mai spus Mureşan.

La 5 noiembrie, Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat 16 partide pe mijlocaşul echipei ASA Targu Mureş Gabriel Mureşan după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu, la meciul cu Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I. ASA Targu Mureş a contestat decizia, iar Comisia de Recurs a FRF a anulat, la 17 noiembrie, sancţiunea de 16 jocuri dictată de Comisia de Disciplină lui Mureşan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.