Sport

Steaua vine azi la Focşani

Dan Chiriac
31 oct 2014 1367 vizualizări
LPS Focşani - Steaua Bucureşti, azi, orele 12.00 şi 14.00, în cadrul campionatului naţional de juniori republicani

Echipele de fotbal de la LPS Focşani vor disputa azi două partide importante în cadrul campionatului naţional. Astfel, cu începre de la orele 12.00 şi 14.00, pe stadionul „Milcovul”, vor avea loc partidele de juniori A şi juniori B în compania celor de la Steaua. Vor fi două meciuri foarte grele pentru juniorii focşăneni. Numele echipei adverse spune totul, bucureştenii avand în componenţă caţiva jucători care au prins în ultima vreme lotul primei echipe. Numai numele lui Robert Velceanu, titular în unele partide ale Stelei, spune totul despre forţa adversarei de azi. Mai mulţi jucători de la Steaua au fost pe banca de rezerve la jocul de marţi, din cadrul Cupei Romaniei, pe care steliştii l-au disputat la Iaşi. Focşănenii, pregătiţi de Daniel Bănică şi Alin Samoilă vor încerca să facă o figură frumoasă în faţa bucureştenilor. LPS Focşani aşteaptă şi deciza Comisiei de Disciplină după ce etapa trecută nu au disputat partidele programate. Focşănenii s-au deplasat la Berceni pentru jocurile cu echipa locală. Cele două partide nu au avut loc în condiţiile în care terenul de joc a fost impracticabil după ninsorile căzute în zona capitalei. Federaţia Română de Fotbal va decide în zilele următoare dacă cele două partide vor fi reprogramate sau focşănenii vor caştiga la masa verde, în condiţiile în care gazdele nu au făcut nimic pentru ca terenul să devină bun de joc.

Cupa Viitorul programeză meciuri la Focşani şi Goleşti

Ieri a început la Goleşti, Cupa „Viitorul” la fotbal, turneu organizat la două categorii de varstă, 2001 şi 2002. Partidele au loc pe stadioanele din Goleşti şi pe terenul doi şi trei din Complexul Sportiv „Milcovul”. Azi, de la orele 8.30 şi 9.30, au loc partide pe terenurile din Sud. După-amiază, alte partide se vor disputa cu începere de la orele 14.00. Participă echipele Ceahlăul Piatra Neamţ, ACS Odorheiul Secuiesc, Juniorul Bucureşti, Viitorul Focşani sau Stars Brăila. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.