Sport

Dumbrăveni, FCM Adjud şi LPS, lideri la finalul turului

Dan Chiriac
29 oct 2014 799 vizualizări
In perioada următoare se vor derula şi partidele de la memorialele "Ola" şi "Ene"

Turul campionatelor de juniori A1, B1 şi C s-a încheiat la finalul săptămanii. La juniori A1, Voinţa Odobeşti, campioana din ediţia precedentă, a fost devansată de Euromania Dumbrăveni, cu patru puncte. Cele două s-au întalnit în meciul direct, caştigat de formaţia din Dumbrăveni cu scorul de 6-4. Cu maximul de 12 puncte,  Euromania este urmată cu 7 puncte de Voinţa Odobeşti, Victoria Gugeşti cu 6 puncte, Voinţa Cîrligele 4 puncte şi AS Cîmpineanca, 0 puncte. La juniori B1, clasamentul este deschis de FCM Adjud, formaţie care a acumulat maximul de puncte, 12. Formaţia adjudeană a caştigat etapa trecută derby-ul cu Unirea Focşani, scor 4-3. Focşănenii se află pe poziţia a doua cu nouă puncte. Unirea Ţifeşti 6 puncte, Podgoria Coteşti 3 puncte şi Selena Jariştea 0 puncte urmează în clasament.  La juniori C, LPS Focşani se află pe prima poziţie, cu 12 puncte, dar are un meci mai puţin disputat. CFT Juventus are la randul său 12 puncte. Săptămana viitoare are loc restanţa dintre LPS Focşani şi AS Suraia. La juniori D, lupta pentru primul loc se dă între CSM Focşani şi Viitorul. CSM are trei puncte avans după ce a caştigat meciul direct cu 3-0. La juniori E, lupta se dă tot între două echipe, CSM şi Prosport Focşani, cu maximum de puncte. În perioada următoare vor începe şi partidele din cadrul Memorialelor "Gheorghe Ola" şi "Gheorghe Ene", care vor stabili campioanele judeţene la categoriile de varstă 2005 şi 2006.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.