Sport

Argint pentru Larisa Florian

Ziarul de Vrancea
24 oct 2014 628 vizualizări
Sportiva Larisa Florian a caştigat medalia de argint la categoria 52 de kilograme la Campionatele Mondiale de judo pentru juniori, competiţie ce se desfăşoară în Statele Unite ale Americii, se arată într-un comunicat.

Florian a fost învinsă în finală de sportiva franceză Amandine Buchard. În turul întai, Larisa Florian a învins-o pe Briana McCracken din Canada, iar in meciul următor a trecut de Hela Ayari din Tunisia. în optimi, romanca s-a impus în faţa Mziei Beboshvili din Georgia, iar în sferturile de finală a caştigat în faţa sportivei franceze Astride Gneto. În semifinale, Larisa Florian a învins-o pe japoneza Mako Uchio.

Tecău şi Rojer, în semifinale la Valencia

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numărul 4, s-a calificat, ieri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Valencia (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 1.496.095 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei. Tecău şi Rojer au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră şi zece minute, cuplul american Austin Krajicek/Nicholas Monroe. În semifinale, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întalni perechea Leonardo Mayer/Joao Sousa (Argentina/Portugalia), care a trecut cu scorul de 7-5, 6-1, de cuplul italian Fabio Fognini/Andreas Seppi. Pentru calificarea în semifinale la Valencia, Tecău şi Rojer vor primi 180 de puncte în clasamentul de dublu şi 24.530 de euro.

Nadal, forfait la Paris-Bercy

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 3 ATP, va lipsi de la turneul de 1000 de puncte de la Paris-Bercy din motive personale, a anunţat, ierim, Federaţia Franceză de Tenis. Croatul Marin Cilic (numărul 8 ATP) şi letonul Ernests Gulbis (nr. 13) s-au retras de asemenea, din cauza unor probleme la braţul drept, respectiv la umărul drept. Nadal este înlocuit pe tabloul principal cu compatriotul său Pablo Andujar. Polonezul Jerzy Janowicz, finalist în 2012, şi canadianul Vasek Pospisil vor lua locurile lui Cilici şi Gulbis. Turneul de la Paris-Bercy va începe luni.

Gino intră în Europa

Liga Profesionistă de Fotbal din Romania a fost primită ca membru cu drepturi depline în Adunarea Generală a Ligilor Europene de Fotbal Profesionist (EPFL).
Primirea Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania a fost făcută la reuniunea organizată în capitala Suediei, Stockholm.  Prezent în sală, ca reprezentant al LPF, vicepreşedintele Robert Pongracz a subliniat faptul că "e o onoare şi o mare bucurie pentru familia fotbalului romanesc de a se reîntoarce oficial în marea familie a fotbalului profesionist european".

Cele zece mari fotbaliste

FIFA şi France Football au anunţat, vineri, pe site-ul oficial, nominalizările pentru titlurile de cea mai bună jucătoare a anului 2014 şi de cel mai bun antrenor din fotbalul feminin. Cele zece jucătoare nominalizate sunt, în ordine alfabetică: Nadine Angerer (Germania), Veronica Boquete (Spania), Nilla Fischer (Suedia), Nahomi Kawasumi (Japonia), Nadine Kessler (Germania), Marta (Brazilia), Aya Miyama (Japonia), Louisa Necib (Franţa), Lotta Schelin (Suedia), Abby Wambach (SUA). Antrenorii şi antrenoarele de pe lista de zece nominalizări sunt: Philippe Bergeroo (Franţa/naţionala Franţei), Peter Dedevbo (Nigeria/echipa under 20 a Nigeriei), Laura Harvey (Anglia/Seattle Reign FC), Ralf Kellermann (Germania/VfL Wolfsburg), Maren Meinert (Germania/echipa under 20 a Germaniei), Norio Sasaki (Japonia/naţionala Japoniei), Pia Sundhage (Suedia/naţionala Suediei), Asako Takemoto Takakura (Japonia/echipa under 17 a Japoniei), Jorge Vilda (Spania/echipele under 17 şi under 19 ale Spaniei), Martina Voss-Tecklenburg (Germania/naţionala Elveţiei).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.