Sport

Derby-ul rundei se joacă la Dumbrăveni

Dan Chiriac
22 oct 2014 642 vizualizări
Partidele din Superliga Vrancei au loc sâmbătă, de la orele 16.00

Euromania Dumbrăveni şi Voinţa Odobeşti se vor întâlni în derby-ul Superligii Vrancei. Partidele rundei a şaptea vor avea loc sâmbătă cu începere de la orele 16.00. La Dumbrăveni se vor întâlni ocupantele locurilor 2 şi 3 în clasament. Gazdele, cu o partidă în minus disputată, pornesc cu prima şansă şi îşi doresc să rămână în apropierea liderului  clasamentului. FC Panciu şi-a păstrat primul loc în clasamentul Superligii după victoria obţinută sâmbăta trecută, în deplasare, la Cîrligele. Păncenii vor juca sâmbătă, pe teren propriu cu Unirea Ţifeşti. AS Cîmpineanca -  Voinţa Cîrligele este meciul care va începe cu un moment de reculegere în memoria fostului jucător al oaspeţilor, Ionuţ Radu, care s-a sinucis în urmă cu trei zile, după ce s-a aruncat în faţa unui tren. Selena Jariştea şi AS Suraia se menţin în zona superioară a clasamentului după succesele obţinute în deplasare, etapa trecută. În runda de sâmbătă, cele două primesc vizita echipelor FCM Adjud şi Victoria Gugeşti. În clasament, FC Panciu are 15 puncte, la egalitate cu Voinţa Odobeşti. Poziţia a treia este ocupată de Euromania Dumbrăveni cu 13 puncte, la egalitate cu AS Suraia. Pe poziţia a cincea se află Selena Jariştea, cu 10 puncte. Programul meciurilor de sâmbătă este următorul: FC Panciu – Unirea Ţifeşti, Euromania Dumbrăveni – Voinţa Odobeşti, AS Cîmpineanca – Voinţa Cîrligele, Selena Jariştea – Victoria Gugeşti, AS Suraia – FCM Adjud.

Şase echipe, la egalitate, în fruntea clasamentului

În liga a cincea, Tractorul Năneşti, Dinamo Tătăranu, Şoimii Mirceşti, Victoria Vînători, Flacăra Urecheşti şi Voinţa Slobozia Ciorăşti au acumulat câte nouă puncte, fiind departajate doar de golaveraj. Alături de Victoria Pufeşti, cele şase echipe se vor lupta în acest sezon pentru poziţiile fruntaşe. Victoria Vînători şi Dinamo Tătăranu anunţă pentru duminică cel mai interesant meci al rundei. Gazdele au maxim de puncte, fiind singura echipă din cele şase aflate în fruntea clasamentului care nu a pierdut nici un punct. Flacăra Urecheşti – ASS Victoria Pufeşti este un alt meci deschis oricărui rezultat. Echipa din Pufeşti nu se va baza la acest joc pe serviciile a doi jucători, Lovin, suspendat după ce a încercat să rupă raportul de joc al arbitrului şi Dorin Bîzgan, suspendat pentru două etape după ce l-a agresat pe arbitrul Alexandru Mălinaş la partida din ultima etapă. Meciurile etapei a cincea din liga Grafit Decor vor avea loc duminică, cu începere de la orele 11.00. Programul meciurilor este următorul: Flacăra Urecheşti – Victoria Pufeşti, Victoria Vînători – Dinamo Tătăranu, Voinţa Sl. Ciorăşti – Podgoria Coteşti, Viitorul Bilieşti – Tractorul Năneşti, Viitorul Vîrteşcoiu – Voinţa Răstoaca, Trotuşul Rugineşti – Unirea Milcovul. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.