Sport

Brigadă din Ploieşti la meciurile juniorilor

Dan Chiriac
1 oct 2014 667 vizualizări
LPS Focşani se află pe locul 10 la juniori A şi pe 11 la juniori B

Echipele de juniori de la LPS Focşani vor disputa sambătă, cu începere de la orele 12.00 şi 14.00, pe stadionul “Milcovul”, partidele cu Gloria Buzău din cadrul campionatului naţional. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca partidele să fie conduse de o brigadă din Ploieşti, formată din Ionuţ Robert Stanciu, Nicolae Dobre, Ştefan Dumitrache şi Andrei Moroiţă. După disputarea a cinci etape, la juniori A, LPS Focşani se află pe poziţia a zecea, cu cinci puncte. Pe primele două poziţii, cu cate 15 puncte, se află Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna, urmate cu 12 puncte de Steaua. Adversara focşănenilor de sambătă, Gloria Buzău, este pe poziţia a cincea cu 10 puncte. La juniori B, LPS Focşani are două puncte şi ocupă locul 11, în timp ce buzoienii sunt o poziţie mai sus, cu patru puncte. Pe primele trei locuri ale clasamentului se află Liceul “Victor Frunză” Rm. Sărat cu 13 puncte, Dinamo 12 puncte şi Concordia Chiajna 10 puncte. Echipele pregătite de Daniel Bănică şi Alin Samoilă au simţit în acest debut de campionat mutarea din seria de Moldova în cea în care joacă cele mai puternice echipe din capitală, Steaua, Dinamo sau Rapid. Dacă anul trecut cele două formaţii se luptau pentru primele poziţii, acum, acestea sunt în partea de jos a clasamentului. De asemenea, echipele au pierdut mai mulţi jucători de valoare, care au terminat junioratul la finalul sezonului 2013/2014. În deschiderea partidelor de sambătă, de la orele 10.00, se va disputa o întalnire din cadrul campionatului de juniori C. LPS Focşani va primi replica celor de la AS Suraia, ambele echipe obţinand victorii clare în prima etapă. Tot ieri s-a stabilit programul definitiv al meciurilor de juniori de la final de săptămană. Astfel, la juniori A1 au loc partidele: Voinţa Odobeşti – Voinţa Gugeşti – azi orele 17.00, Voinţa Cîrligele – Voinţa Odobeşti – se joacă sambătă de la orele 14.30, la Unirea Odobeşti, AS Cîmpineanca – Euromania Dumbrăveni - duminică de la orele 11.00. La restul categoriilor de varstă programul este următorul: Juniori B1: Unirea Ţifeşti - FCM Adjud -  duminică orele 11.00, Unirea Focşani - Podgoria Coteşti – sambătă orele 10.00.
Selena Jariştea va sta. Juniori C: FC Panciu – CFT Juventus Focşani – sambătă 8.30, LPS Focşani – AS Suraia,
Junior Gugeşti – Viitorul Focşani – duminică orele 10.00. Partidele juniorilor D vor avea loc sambătă cu începere de la orele 10.00 pe stadionul “Milcovul”. Tot în Sud se desfăşoară şi etapa a doua din cadrul campionatului juniorilor E. Partidele încep duminică la orele 10.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.