Sport

Handbaliştii pornesc favoriţi în jocul de la Tîrgovişte

Dan Chiriac
1 oct 2014 508 vizualizări
CSM Focşani 2007 se află pe locul şapte în Divizia A de handbal masculin

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 va disputa sambătă un meci important în Divizia A. Focşănenii se vor deplasa la Tîrgovişte, unde vor întalni echipa locală, care nu a acumulat niciun punct de la începerea sezonului. În mod normal, CSM 2007 nu are voie să se încurce în faţa unei formaţii pe care a învins-o cu regularitate în ultimii ani. După disputarea a trei etape, din care focşănenii au avut una de pauză, CSM 2007 se află pe poziţia a şaptea a clasamentului, cu trei puncte acumulate. Numai că elevii antrenorului Viorel Ciubotaru vor avea ocazia să urce cateva poziţii în clasament în cazul unui succes la Tîrgovişte. Focşănenii merg în Dîmboviţa după ce au pierdut ultimele două jocuri disputate. Miercurea trecută, focşănenii au pierdut amicalul disputat la Vaslui cu echipa locală HC. Cele două formaţii s-au întalnit în mod frecvent în campionat, în ultimii ani, dar în sezonul precedent, vasluienii s-au întărit serios şi au ajuns în prima ligă. Mai mult, cu cateva transferuri spectaculoase, vasluienii au ajuns să se bată pentru locurile fruntaşe în liga naţională. Sambătă, CSM 2007 Focşani a jucat în etapa a treia a Diviziei A cu CSU Galaţi, un meci încheiat cu victoria oaspeţilor cu 21-20, dar care a născut multe comentarii pe seama prestaţiei brigăzii de arbitrii şi a observatorului de joc. Cele două înfrangeri au venit după ce focşănenii au început cu dreptul actualul sezon al ligii secunde. CSM Focşani 2007 a câştigat partida jucată în deplasare împotriva echipei a doua a CSM Bucureşti: 26-29. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.