Sport

Victorie pentru un ÎNGER!

Dan Chiriac
21 sep 2014 534 vizualizări
LPS Focşani - LAV Bucureşti 22-5, sambătă pe Stadionul Tineretului

Superliga de juniori la rugby a debutat sambătă. LPS Focşani a început sezonul cu o partidă pe teren propriu cu Liceul “Aurel Vlaicu” Bucureşti. Meciul a început cu un moment de reculegere ţinut în memoria antrenorului Viorel Ion, trecut în nefiinţă în urmă cu o lună. Soţia sa, Anca Ion, a fost cea care a dat lovitura de începere a partidei de sambătă, într-un moment în care niciunul dintre cei prezenţi în tribunele stadionului nu s-a putut stăpani să nu verse măcar o lacrimă. De altfel şi la partidele de juniori din cadrul campioantului naţional de fotbal, jucate sambătă la Focşani, s-a ţinut un moment de reculegere pentru regretatul profersor de la LPS. Rugbiştii focşăneni s-au mobilizat la maxim pentru a reuşi un rezultat bun în memoria fostului lor antrenor. Astfel, focşănenii s-au impus cu 22-5, la capătul unui meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul. Antrenorul Romică Păun are meritul de a fi capacitat la maxim pe elevii săi pentru a obţine acest succes. Chiar dacă durerea pierderii profesorului şi managerului Viorel Ion este imensă, echipa de rugby a arătat că totul trebuie să meargă mai departe. Din ceruri, managerul Viorel Ion a dovedit sambătă că este în continuare alături de elevii săi. Aceştia au jucat mai bine ca în multe alte partide, pentru a putea dedica această victorie celui care i-a format ca rugbyşti, dar şi ca oameni. Lotul echipei Under 19 este format din: Savin, Băisan, Ailincăi, Năpârcă, Ştefan Rusu, Darie, Tătăruş, Constantin, Cabalortă, Mania, Dumitaşcu, Berbece, Nistor, Răzvan Rusu, Doruş, Mihăilă, Macovei, Stroe, Lechea, Tatu, Tomozei, Cosma. Antrenorul echipei este Romeo Păun. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.