Sport

AS Suraia a furnizat surpriza rundei în liga a patra

Dan Chiriac
21 sep 2014 857 vizualizări
O altă candidată la caştigarea Superligii, Euromania Dumbrăveni, s-a impus clar la Ţifeşti, cu 6-1

Sambătă s-a desfăşurat etapa a doua din cadrul Superligii Altdorf Tehnik. Cel mai interesant meci a avut loc la Suraia, acolo unde echipa locală a învins clar pe FC Panciu. După ce au condus cu 4-0, surăienii au primit două goluri din partea unei echipe care se luptă pentru prima poziţie. Contracandidata păncenilor la caştigarea Superligii, Euromania Dumbrăveni s-a impus lejer, scor 6-1, în deplasare, cu Unirea Ţifeşti. Partida a avut loc ieri, la Jariştea. Partida dintre Victoria Gugeşti şi Voinţa Odobeşti a fost amanată, la solicitarea ambelor echipe, urmand să se desfăşoare la mijlocul acestei săptămani. FCM Adjud s-a impus pe teren propriu, scor 5-2, cu Voinţa Cîrligele. Cele zece echipe înscrise în Superliga Altdorf Tehnik vor juca în sistem tur -retur, în total 18 etape. După disputarea acestora, primele patru clasate vor juca în play-off, în sistem tur-retur, urmand ca echipele să plece de la zero. La fel se va întimpla şi în play-out, unde ocupantele locurile 5-8, vor juca tur-retur. Ocupantele locurilor 9 şi 10 vor retrograda în liga a cincea. Ocupanta locului opt în play-out va juca un meci de baraj, tur-retur, cu ocupanta locului trei în liga a cincea. Caştigătoarea dublei va avea dreptul de a participa în Superliga Altdorf Tehnik. Ieri au avut loc şi partidele din primul tur al Cupei Romaniei. Rezultatele meciurilor au fost următorul: Şoimii Mirceşti – Tractorul Năneşti 4-3, Victoria Vînători – Voinţa Răstoaca 4-2, Trotuşul Rugineşti – ASS Victoria Pufeşti 4-3, Podgoria Coteşti – Dinamo Tătăranu 2-1, Viitorul Vîrteşcoiu – Unirea Milcovul 3-1 şi Flacăra Urecheşti – Voinţa Slobozia Ciorăşti 0-3. Viitorul Bilieşti este calificată în turul doi al cupei. Partidele din turul doi se vor desfăşura într-o singură manşă, la o dată ulterioară. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei a doua: sambătă 20 septembrie – orele 17.00
Selena Jariştea – AS Cîmpineanca 5-2
AS Suraia – FC Panciu 4-2
FCM Adjud – Voinţa Cîrligele 5-2
Victoria Gugeşti – Voinţa Odobeşti – amanat
Unirea Ţifeşti – Euromania Dumbrăveni 1-6
Partida AS Cîmpineanca- Euromania Dumbrăveni, din prima etapă, se va juca la o dată ulterioră.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.