Sport

Juniorii întalnesc din nou Progresul Bucureşti!

Dan Chiriac
17 sep 2014 704 vizualizări
Partidele au loc sambătă, de la orele 12.00 şi 14.00 pe stadionul “Milcovul”

Echipele de juniori A şi B de la Liceul cu Program Sportiv Focşani vor juca sambătă, pe stadionul “Milcovul”, noi partide în cadrul campionatelor naţionale. Adversara focşănenilor este formaţia Progresul Ilie Rontea Bucureşti. Echipa bucureşteană este formată de un fost jucător al Progresului Bucureşti, formaţie pe care juniorii focşăneni au întalnit-o în urmă cu cateva zile. Conducerea actualei formaţii revendică de altfel palmaresul celor de la Progresul, club înfiinţat în 1944. Partidele de sambătă vor începe la orele 12.00 şI 14.00 şi vor avea loc pe stadionul “Milcovul”. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca jocurile să fie conduse de o brigadă din Slobozia, formată din Gheorghe Marian, Andrei Călinescu, Mihai Zamfir şi Valentin Modrea. Progresul Bucureşti va juca în această etapă în deplasare la LPS Buzău, unde va fi arbitrată de o brigadă din Focşani formată din Alin Şonţu, Sorin Chelmuş, Dorinel Meiroşu şi Gheorghe Marius. Etapa trecută, LPS Focşani a jucat în cadrul campionatelor naţionale la Rîmnicu Sărat. Partidele au avut loc pe stadionul municipal din oraşul buzoian. La juniori A, partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, în timp ce la juniori B, buzoienii s-au impus cu 5-1. După trei etape, juniorii A au cinci puncte în clasament, după victoria cu 2-1 cu Rapid şi egalurile, 1-1 cu Progresul şi 0-0 la Rîmnicu Sărat, în deplasare. Juniorii mici au acumulat două puncte după ce au remizat 1-1 cu Rapid şi 0-0 cu Progresul şi au pierdut jocul de la Rîmnicu Sărat.  (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.