Sport

Echipa de volei a pierdut partidele de pregătire de la Piteşti

Dan Chiriac
15 sep 2014 672 vizualizări
Focşănencele au încheiat la finalul săptămanii al treilea cantonament dinaintea începerii campionatului

Voleibalistele de la CSM Focşani 2007 au avut o săptămână foarte încărcată. De luni până joi, inclusiv, au fost în cantonament la Gheorgheni unde profesorul Marian Rădulescu a continuat antrenamentele pentru consolidarea condiţiei fizice a sportivelor şi a lucrat pentru perfecţionarea pregătirii tehnico-tactice pe momente ale jocului. Sâmbătă, fetele Focşaniului au jucat la Piteşti, două amicale: de la ora 10,00, cu Rapid Bucureşti, iar de la ora 12,00, cu CSM Piteşti, ambele adversare făcând parte din aceeaşi serie cu CSM Focşani în Divizia A2 a Campionatului Naţional. Formaţia focşăneană, aflată la primele partide de pregătire ale intersezonului şi venind după o perioadă cu mari solicitări fizice, a pierdut ambele întâlniri cu 0-3. Profesorul Marian Rădulescu s-a declarat mulţumit de prestaţia elevelor sale. Până la începerea campionatului mai este ceva mai mult de o lună, timp în care echipa va lucra preponderent pentru îmbunătăţirea relaţiilor de joc, în condiţiile în care în lot sunt câteva noutăţi importante. Lotul cu care profesorul Marian Rădulescu a lucrat săptămâna trecută a fost următorul: Mihaela Taşkiran, Romina Coman, Elena Mogoszan, Ana Maria Cimpoeşu, Ana Boantă, Mihaela Cîrlan, Alexandra Ciucă, Andreea Buzilă, Mădălina Mocanu, Mălina Zwiru. Andreea Buzilă vine de la CSM Bucureşti, unde este legitimată, după ce anul trecut a fost împrumutată la Miroslava unde a fost jucătoare de bază. Mălina Zwiru, încă junioară, plecată de la Focşani la CSM Bucureşti, s-a întors acasă după un sezon şi jumătate, iar Mădălina Mocanu revine la echipă după o întrerupere de un an. La pregătire nu a participat o altă jucătoare importantă a CSM Focşani 2007, Alexandra Blaga, care s-a antrenat în această vară în Austria. Alexandra, elevă la Bacău, în ultimul an, va juca la senioarele Focşaniului, dar la junioare va evolua pentru Bacău. La Piteşti, unde oficialii echipei locale au fost gazde foarte ospitaliere, voleibalistele focşănene au întâlnit o formaţie a gazdelor antrenată de fosta valoroasă jucătoare a Focşaniului, Elena Bontaş, lansată în voleiul mare de profesorul Marian Rădulescu, iar în echipa piteşteană a jucat fosta componentă a CSM Focşani 2007, când era în prima Ligă, Ecaterina Ghiţă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dan Lupu, acum 3507 zile, 19 ore, 42 minute, 51 secunde
Cand rezultatele te invinuiesc,orice abundenta de informatii/declaratii,poate fi folosita impotriva ta.Asta apropo de faptul ca acest articol,a mai aparut si ieri.Cititi in acest sens si articolul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.