Sport

Echipa de futsal joacă un nou amical la Galaţi

Dan Chiriac
2 sep 2014 550 vizualizări
Progresul Focşani va juca în compania echipei locale, azi, de la orele 14.00 u vineri, echipa de futsal îşi va prezenta noutăţile în cadrul unei conferinţe de presă u Tomşa ar putea completa lotul pe ultima sută de metri u partida Muncitorul Reşiţa – Progresul Focşani are loc duminică

Echipa de futsal continuă pregătirile pentru noul sezon competiţional şi va juca azi o partidă de pregătire la Galaţi. Începand cu ora 14.00, focşănenii vor întalni echipa locală, United, una dintre candidatele la podiumul naţional în acest sezon. Va fi ultimul joc de pregătire înainte de startul noului sezon, programat la finalul acestei săptămani. Partida va avea loc în Sala Sporturilor din Galaţi. Echipa de futsal a participat în urmă cu zece zile la un turneu internaţional la Galaţi. În cadrul acestuia, Progresul Focşani a dat piept cu Cerno More Varna, o echipă de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Focşănenii au condus cu 1-0, după golul marcat de Ilaş, dar bulgarii au revenit şi au întors rezultatul, 2-1. Adi Oltianu, jucător adus în această vară, a egalat la doi, dar bulgarii au obţinut victoria în ultimele minute, după ce focşănenii au ratat mai multe ocazii favorabile. În al doilea meci al turneului, focşănenii au cedat cu 7-3 în faţa celor de la United Galaţi. În ultimul meci al întrecerii, Progresul a jucat cu omologii de la Progresul Chişinău. Scorul final a fost 7-3 pentru moldoveni. Lotul echipei focşănene pentru jocul de azi va fi format din: Borş, Crăciun, Dima, Duca, Stratulat, Ungureanu, Ilaş, Bălosu, Mănăilă şi Oltianu. Acestora li se vor alătura şi jucătorul din Republica Moldova, Tomşa, care joacă la Euromania Dumbrăveni, în Superliga Vrancei. Pană vineri, conducerea echipei încearcă să convingă şi alţi jucători să vină langă echipă, chiar dacă atracţia echipelor de minifotbal este destul de mare.

Conferinţă de presă şi prezentarea lotului

Vineri, conducerea echipei de futsal va susţine o conferinţă de presă în care vor fi prezentate şi noutăţile formaţiei. De asemenea, antrenorii Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş vor prezenta proiectele şi obiectivele echipei pentru noul sezon. În prima etapă a campionatului, focşănenii vor juca în deplasare la Reşiţa, urmand ca în runda secundă să evolueze pe teren propriu cu Clujana Cluj. Meciul de la Reşiţa va avea loc duminică, 7 septembrie, cu începere de la orele 16.00, în sala sporturilor din oraşul din Caraş-Severin. Progresul Focşani va evolua în liga întai în acest sezon, alături de alte 11 echipe. Componenţa ligii întai în sezonul 2014/2015 este următoarea: Dunărea Călăraşi, Sportis Targovişte, Autobergamo Deva, City’us Tg. Mureş, FK Odorhei, KTE Tg. Secuiesc, Spicom Sf. Gheorghe, Clujana Cluj, Progresul Focşani, Muncitorul Reşiţa CSMS Iaşi şi United Galaţi. Formaţia pregătită de Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş se bazează pe tinerii de la clubul LPS Focşani, Dima, Duca, Bălosu sau Stratulat. Aceştia vor putea evolua în continuare şi la sală. Chiar dacă l-a pierdut pe Florin Stanciu, antrenorul Petrache Gurguiatu s-a arătat optimist şi consideră că echipa poate face o figură frumoasă şi în acest sezon.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.